ANA SAYFA > GÜNDEM > Mevlid-i Nebi Haftası Karşıyaka’da da kutlandı

Mevlid-i Nebi Haftası Karşıyaka’da da kutlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mevlid-i Nebi Haftası Karşıyaka’da da kutlandı

Mevlid-i Nebi Haftası Karşıyaka Müftülüğü ’nün düzenlediği bir program ile kutlandı.

Karşıyaka Belediyesi Çarşı Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, İzmir İl Müftü Yardımcısı Şadiye Yılmaz, Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Berkhan Alptekin, İlçe Müftüsü İsa Gürler,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, İlçe Gençlik Spor Müdürü Musa Yelek, Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, Muharip Gaziler Derneği başkanı Halil Taşçı, Gaziler, Kurum yöneticileri, STK başkan ve temsilcileri, cami ve Kur’an kursu öğretmen ve öğrencileri katıldı. 
Karşıyaka Belediyesi Çarşıl Kültür Merkezi’nde düzenlenen program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunmasının ardından Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler bir konuşma yaptı. 
Mevlid-i Nebi Haftası nedeniyle Karşıyaka Müftülüğü ’nün düzenlediği şiir yarışmasında dereceye giren ilk beş kişi şiirlerini okudu.
Şiirlerin okunmasından sonra Tuna Derneğinden Çiğdem sabuncu oğlu tarafından ilahiler ve şarkılarla mini bir konser verildi.
Programın sonunda şiir yarışmasına katılanlara Karşıyaka Protokolü tarafından çeşitli ödüller verildi.
Yazı ve fotoğraf: Yılmaz DURMAZ
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka bu akşamdan sabaha kadar susuz!..
Sonraki Haber İpek: Hedef büyüterek çalışmalarımızı sürdürüyoruz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?