ANA SAYFA > GÜNDEM > İpek: Hedef büyüterek çalışmalarımızı sürdürüyoruz

İpek: Hedef büyüterek çalışmalarımızı sürdürüyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İpek: Hedef büyüterek çalışmalarımızı sürdürüyoruz

Bostanlı Esnaf, Sanayici ve İş Adamları Derneği (BESİAD) düzenlediği kahvaltı organizasyonunda Karşıyaka İlçe Kaymakamı Özkan Demir ve Karşıyaka protokolüne BESİAD’ın yaptığı çalışmalar anlatıldı.

Bostanlı’daki Kahvaltı Tadında ’ki kahvaltıya Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, İlçe Müftüsü İsa Gürler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, İlçe Nüfus Müdürü Ertuğrul Öçek, Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, Tapu Müdürü Erhan Sakarya, GDZ Elektrik Müdürü Özgür Karaca, diğer   kurum yöneticileri, STK başkan ve temsilcileri ve BESİAD üyeleri katıldı. 
Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, organizasyona katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Karşıyaka’daki STK ‘lerin çalışmalarını duydukça çok memnun oluyorum. Biz bir aileyiz. Karşıyaka ailesinin bir ferdiyim. Karşıyakalılara kapımız her zaman açıktır. Randevu gibi bir takıntım yok. Değişik meselelerle ilgili bir arada olmak beni de mutlu eder” dedi.
Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San etkinlik için teşekkür ederek başarılar diledi.
BESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre İpek bugüne kadar BESİAD’ın gerçekleştirdiği çalışmaları ve sosyal sorumluluk projelerini anlatarak, bundan sonra hedef büyüttüklerini bu hedefler doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi. Karşıyaka’daki STK ler ve kamu kurum ve kuruluşları ile ortak çalışmalar da yürütüklerini ve yürütmeye devam edeceklerini vurguladı.
Haber ve fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mevlid-i Nebi Haftası Karşıyaka’da da kutlandı
Sonraki Haber Dünya Sevgi Günü etkinliklerinin 2. gününde çocuklar çarşıyı renklendirdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?