ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Dünya Sevgi Günü etkinliklerinin 2. gününde çocuklar çarşıyı renklendirdi

Dünya Sevgi Günü etkinliklerinin 2. gününde çocuklar çarşıyı renklendirdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dünya Sevgi Günü etkinliklerinin 2. gününde çocuklar çarşıyı renklendirdi

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü tarafından organize edilen "Dünya Sevgi Günü" etkinlikler haftasının ikinci gününde Karşıyaka Çarşı'da yine sevgi rüzgarı esti.

Dünya Sevgi Günü Haftasının ikinci gününü Modern Dansçı Çocukların gösterisi ile kutlayan Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi yine büyük takdir topladı. Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü Modern Dans Öğretmenlerinden Kübra Nur Gündüz ve Selena Bozdağ'ın eğitim verdiği dansçı çocuklar, birbirinden güzel danslar sahneledi, vatandaşların büyük coşkusu ve alkışlarıyla izlendi. Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Dansçı Çocukları, vatandaşlarımız tarafından takdir edildi. 
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz, "Emeği geçen ve katılım gösteren öğretmenlerimize, çocuklarımıza ve bizden takdirini eksik etmeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Dünya Sevgi Günü Kutlu Olsun" dedi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İpek: Hedef büyüterek çalışmalarımızı sürdürüyoruz
Sonraki Haber Karşıyaka filede mağlup...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?