ANA SAYFA > SPOR > Metin Yıldırım ''DEVAM'' dedi...

Metin Yıldırım ''DEVAM'' dedi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Metin Yıldırım ''DEVAM'' dedi...

Karşıyaka Spor Kulübü Futbol Alt Yapı Başkanlığından istifa eden Metin Yıldırım, camiadan gelen büyük baskı ve Yönetim Kurulu başkanı Fatih Diniz ile Asbaşkanlar Azat Yeşil ile Cafer Aralı'nın destek sözü ve ricalarıyla istifa kararından vazgeçtiğini KARŞIYAKA HABER'e açıkladı.

Metin Yıldırım kaldığı yerden Karşıyaka Spor Kulübü'ne hizmet vermeye en iyi şekilde devam edeceğini ifade ederken, şu açıklamayı yaptı:
"Ben KSK'liyim. Bunu hiç kimse inkar edenmez. Kulübüme sevdalıyım ve hizmet aşkıyla yanıp tutuşuyorum. Hizmet etmek isterken de büyük düşünüyor, büyük hedefler çiziyorum. Bugün Karşıyaka Türkiye'nin 4. Büyük markası. Ama ne yazık ki vizyon ve misyon konularında büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Bugün en büyük konumuz stat. Akhisar'da 2 stat var. Süper Lig takımı var. Tüm maçlarını deplasmanda oynuyorlar ama birlik ve beraberlik içindeler. Başarı da geliyor. Ülkede pek çok model var. Bizim de Karşıyaka Basket modelimiz var. Dünya çapındayız. Futbolda peki bunu neden başaramıyoruz veya kulüp olarak ön plana çıkamıyoruz. Bunun tek sebebi kapı önlerinde beklememiz ve günlük düşünmemiz."
Yıldırım, amacının bir gün KSK'ye başkan olarak "dünya çapında ses" getirmek istediğini ve bunun için de alacağı pek çok derslerin bulunduğunu belirtirken, www.karşiyakahaber.com a açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Bugün dünya markasıyız. Artık evrensel sponsor veya sponsorlar bulmalıyız. Kulüp içinde kulüp olmaktan çıkıp, bir bütünlüğü yakalamalıyız. Ankara ile iyi ilişkiler içine girip istediğimizi yaptırmalıyız. Üç büyük kentte güçlü lobiler kurmalıyız. Yerel yönetimlerle gücümüzü birleştirmeliyiz. İşte bunları başardığımız an biz Türkiye'nin 4. büyüğü olarak dünya markası olduğumuzu haykıracağız. Bugün Banvit sadece basketbola her yıl 21 milyon harcıyor. Biz bu kulübün yaptığı gibi sponsorlar yaratamaz mıyız? Artık büyük düşünmeliyiz. Günü değil, kulübü kurtarmalıyız. Önceklikle stat konusunda hepimiz masaya aynı anda yumruğumuzu vurarak ses getirip, en kısa zamanda kendi stadımızda oynamalıyız."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Komşusunu öldürene 36 yıl 8 ay hapis
Sonraki Haber Karşıyaka'da elektrikler kesilecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?