ANA SAYFA > SPOR > Mesut Toros'tan açıklama

Mesut Toros'tan açıklama

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mesut Toros'tan açıklama

Karşıyaka futbol takımı teknik direktörü Mesut Toros sosyal medyadan camiaya seslendi. Toros'un açıklaması şöyle:

"Değerli Büyük Karşıyaka Camiası’na,
Göreve geldiğim ligin 8. haftasından itibaren ben ve ekibim, takımımızı hak ettiği yere taşımak için 7/24 mesai harcamaktayız.
Birçok kulübün transfer yasağı sebebi ile yok olmaya hızla ilerlediği bir dönemde, kulübümüzün de içinde bulunduğu bu durumu problem hâline getirmeden, camiamızla bütünleşerek, altyapımızdan gelen kendi evlâtlarımızla birlikte mücadelemizi Karşıyaka Spor Kulübü’ne yakışır bir şekilde sürdürüyoruz. Geçtiğimiz 23 haftalık süreçte genç ve tecrübe eksiği olan oyuncularımızla güçlü bir bağ kurarak ve doğru planlama ile 38 puan topladık. Bunda en önemli etken takımımızın artık disiplinli bir oyun anlayışına bağlı olması ve takımımızda kim oynarsa oynasın, bu oyun anlayışının dışına çıkmayarak görevini yapmasıdır.
Son 4 haftalık süreçte ise, play-off barajının 3 puan gerisinde play-off mücadelesine devam ediyoruz. Bundan sonraki dönemde takımımızın uzun vadeli hedefleri için, aynı plânlamaya, mevcut oyuncularla birlikte altyapımızdan A takıma katılacak oyuncuları dâhil ederek, Karşıyaka Spor Kulübü’ne yakışır, uzun yıllar Arma’yı gururla taşıyacak bir kolej takımı bırakacağımıza yürekten inanıyorum.
Benim ve ekibimin, Büyük Karşıyaka Camiası’nı, saha içinde ve saha dışında, Arma’ya yakışacak bir şekilde temsil ettiğine inanıyorum. Geldiğimiz günden bu yana; Değerli Başkanım Turgay Büyükkarcı’ya, zamanının büyük bir bölümünü takımımızla geçiren değerli Gökhan Şensan başkanımıza; aynı zamanda, mesaisini bizlere harcayan Ziyanur Hasbay’a, Ahmet Yimsek’e, Hakan Çeliker’e, Cafer Aralı’ya, Tayfun Yungul’a, Cenk Karslı’ya, Selçuk Sabancı’ya, her zaman desteğini hissettiğimiz değerli yöneticilerimize ve her koşulda takımımıza desteğini esirgemeyen cefakâr Büyük Karşıyaka Taraftarımıza teşekkür ederim. Son 4 maçta, aynı birliktelikle, hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum.
Mesut Toros
Karşıyaka Spor Kulübü Profesyonel Futbol Takımı Teknik Direktörü"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor yağmur, çamur dinlemiyor...
Sonraki Haber Başkan Tugay, komşu başkanı konuk etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?