ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor yağmur, çamur dinlemiyor...

Bostanlıspor yağmur, çamur dinlemiyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor yağmur, çamur dinlemiyor...

Nergizspor'u son hafta 4-0 gibi net bir skorla yenen Bostanlıspor futbol takımı, pazar günü oynayacağı Erdem Esentepespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Son çalışmasını Hasan Türker Futbol Sahasında şiddetli yağmur altında yapan Bostanlıspor'da sakat oyuncuların çokluğu teknik ekibi düşündürüyor. Bostanlıspor Futbol İdari sorumlusu Taner Çınar, "Nergizspor maçında fark yapmalarına karşın karşı karşıya kalınan pozisyonların golle sonuçlanmaması nedeniyle tarihi bir farkı da kaçırdıklarını belirtti. Çınar, "adeta tek kale oynadık. Çok fırsat yakaladık ancak sadece dördünü değerlendirebildik" dedi.
Erdem Esentepespor maçının hazırlıklarını şiddetli yağmur altında sürdüren Bostanlıspor'da sakat oyuncu çokluğunun olması nedeniyle maçlara değişik onbirlerle çıkma zorunluluğunda olduklarını belirten teknik sorumlu Mustafa Oral, "Kadro derinliği bizi fazla etkilemese de yine değişik onbirlerle çıkmamız ideal kadro açısındasn sıkıntı yaratıyor. Yağmur altında tam kadro çalışmamız takım ruhunu ortaya koyuyor. Bu da bizim en büyük kazancımız" dedi. 

ww.karsiyakahaber.com

HABERE AİT VIDEO


PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bayraklı Belediyesi'nde kapalı kapı kalmadı
Sonraki Haber Mesut Toros'tan açıklama

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?