ANA SAYFA > SPOR > Mesut Toros: İlk maçı gol yemeden kazanmayı planlamıştık

Mesut Toros: İlk maçı gol yemeden kazanmayı planlamıştık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mesut Toros: İlk maçı gol yemeden kazanmayı planlamıştık

TFF 3. Lig 2.Grup Play-Off yarı final ilk maçında Van Büyükşehir Belediyespor'la evinde golsüz berabere kalan Karşıyaka'da Teknik Direktör Mesut Toros mücadeleyi değerlendirdi...

Van deplasmanına final için çıkacaklarını belirten teknik direktör Mesut Toros, "İlk maçı gol yemeden kazanmayı planlamıştık. Genç oyuncularımız müthiş mücadele sergiledi. Defansif anlamda planlarımız tuttu ancak pozisyonları değerlendiremeyip bir de penaltı kaçırınca beraberliğe razı olduk. Kendi oyunumuzu sahaya yansıtınca kolay teslim olmayan bir takımız. 0-0 deplasmanda bizim için avantaj. İlk maçta kaçırdığımız golü atarsak finale çıkarız" dedi.

Karşıyaka, Van Büyükşehir Belediyespor'la bu sezon oynadığı 3 maçtan da golsüz eşitlikle ayrıldı. Rakibine 2 Eylül 2018'deki 3.Lig'de sezonun açılış maçında konuk olan Kaf-Kaf, 0-0'lık skorla 1 puanı hanesine yazdırdı. İkinci yarının ilk haftasında 20 Ocak'ta yeşil-kırmızılıların ev sahibi olduğu maç da 0-0 bitti. İki ekibin Play-Off eşleşmesindeki ilk randevu da aynı skorla sonuçlandı. 

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gençlerde Pınar Karşıyaka 4. oldu
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis toplantıları sosyal medyadan canlı yayınlanacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?