ANA SAYFA > SPOR > Gençlerde Pınar Karşıyaka 4. oldu

Gençlerde Pınar Karşıyaka 4. oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gençlerde Pınar Karşıyaka 4. oldu

Basketbol Gençler Ligi Dörtlü Final organizasyonunda Pınar Karşıyaka Fenerbahçe Beko'ya 3.lük maçında 85-62 yenildi ve 4. oldu.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan Basketbol Gençler Ligi Dörtlü Final etkinliğinin üçüncülük maçı dengede başladı.
Mücadelenin ilk periyodunda iki ekip de hücumda skor bulmakta zorlandı. İlk çeyreği 15-14 önde tamamlayan Pınar Karşıyaka karşısında ikinci periyotta oyunun temposunu kontrol eden Fenerbahçe Beko, skor üstünlüğünü de eline aldı.
Devreyi 37-28 önde kapatan Fenerbahçe Beko, son 10 dakikalık bölüme girilirken de durumu 62-43’e getirdi. Sarı Lacivertliler son bölümde oyunun kontrolünü elinden bırakmadı ve maçtan da 85-62 galibiyetle ayrıldı.
Maçın en değerli oyuncusu, Fenerbahçe Beko’dan David Mutaf seçildi. Karşılaşmayı 24 sayı - 5 asistle tamamlayan David Mutaf’a ödülünü, TBF Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım takdim etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Okullar Masa Tenisine Bostanlıspor damga vurdu
Sonraki Haber Mesut Toros: İlk maçı gol yemeden kazanmayı planlamıştık

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?