ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Mert Algan'a sürpriz doğum günü...

Mert Algan'a sürpriz doğum günü...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mert Algan'a sürpriz doğum günü...

Karşıyaka'nın zirveye doğru emin adımlarla yükselen yıldızı, Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat ve Türk Halk Müziği Korolarının solisti Mert Algan'a sürpriz yaş günü kutlaması yapıldı.

Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosunun bu akşam derneğin merkezinin bulunduğu Karşıyaka Belediyesi Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesislerindaki çalışmasından önce şef ve derneğin müzik yönetmeni Erol Gönüldaş bir sürpriz yaptı ve Mert Algan'a yaş günü kutlaması organize etti.
Dernek Başkanı Avni Erboy'un da katıldığı kutlamada Mert Algan yaş günü pastasını babasıyla birlikte kesti ve korodaki arkadaşlarıyla birlikte doğum günü şarkısını söyledi.
Koro kutlama sonrası haftalık çalışmasını sürdürdü. Şef Erol Gönüldaş, "Biz bir aileyiz. Aile içinde hep birlikte sevineceğiz, hep birlikte üzüleceğiz. Kol kırılacak yen içinde kalacak. bugün Mert kardeşimizin doğum gününü kutladık. Nice mutlu yıllara Mert Algan diyoruz ve kendisini koromuz ve yönetim kurulumuz adına kutluyoruz" dedi. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı Bartu Ege Bölge Şampiyonu
Sonraki Haber Bostanlı Mahalle Muhtarı Türker’den temizlik kampanyası

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?