ANA SAYFA > GÜNDEM > Bostanlı Mahalle Muhtarı Türker’den temizlik kampanyası

Bostanlı Mahalle Muhtarı Türker’den temizlik kampanyası

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlı Mahalle Muhtarı Türker’den temizlik kampanyası

Bostanlı Mahalle Muhtarı Mehmet Türker, Bostanlı’nın Karşıyaka’nın en temiz mahallesi olduğunu ve bu konuda esnafın son derece duyarlı davrandığını söyledi.

Bostanlılıların temizlik konusundaki hassasiyetini dile getiren muhtar Türker, “daha temiz bir çevre için Bostanlılılardan özel ricamız var. Gerçekten son derece kültürlü, duyarlı ve hassas insanların yaşadığı mahallemizin temizlik konusunda örnek olması gerekiyor. Özellikle köpek dolaştıran hayvan severlerden ricamız gündüz nasıl pislikleri topluyorsa, akşamları da karanlıkta aynı işlemi yapmalılar. Sokak hayvanlarına beslemek isteyenlerin yemek artıklarını kaldırımlara gelişi güzel değil, mamalarla birlikte belediyenin yaptığı kulübelere veya hayvanların yaşadığı alanlara koymaları çevre ve sağlık için çok önemli” dedi.
Bostanlı’da her esnaf dükkânının önünü temizlemekte hassas olduğunu da sözlerine ekleyen Mehmet Türker, “Bu konuda Bostanlı esnafı son derece duyarlı. Kendilerine teşekkür ederim. Karşıyaka Belediye Başkanımızı bu konuda esnafımıza teşekkür belgesi vermesini de rica edeceğim” diye konuştu.
1985 yılından bu yana Bostanlı Mahallesi'nde muhtarlık görevini başarıyla yürüten Mehmet Türker, bu süre içinde unutulmayacak hizmetlere imza attı. Bostanlı'ya sağlık ocağı açılması için uzun süre uğraş veren, Ankara'ya gidip o dönemin Sağlık Bakanlığı ile görüşen muhtar Mehmet Türker, Bostanlı Sağlık Ocağı'nın açılmasını sağladı. Bostanlı Karakolu'nun taşınması ve yeni karakol yapılması aşamasında arazinin Emlak Bankasından tahsisi konusunda da çaba harcayan ve bunda başarılı olan Muhtar Mehmet Türker, başta Gode Cengiz Parkı olmak üzere pek çok park ve yeşil alanın Bostanlı Mahallesine kazandırılmasına da ön ayak oldu. Bostanlı halkının isteği doğrultusunda Bostanlı Şehitler Bulvarı'ndan 2 ayrı cadde üzerinden Bostanlı Vapur İskelesi ve Karşıyaka Vapur İskelesi Şemikler, Çiğli Aktarma İstasyonları arasında otobüs hattı konmasını da sağladı. Türker, Gode Cengiz Spor Tesislerinin de açılması, Karşıyaka Açık Hava Tiyatrosu ve Güzel Sanatlar Parkı başta olmak üzere çeşitli kültürel ve sanat çalışmalarına da önderlik etti. Mehmet Türker,  Bostanlıspor Kulübüne futbol takımı döneminde destek verdi. 
Bostanlıspor’un Karşıyaka Spor Kulübü’nden sonra Karşıyaka’nın spordaki en önemli marka değeri olduğunu ve 28 tescilli branşıyla örnek amatör spor kulübü olmanın haklı gururunu da yaşadığını ve sosyal sorumluluk projelerine imza atarak ses getirdiğini de belirten muhtar Türker, “Kulübü kapatmamak için teslim ettiğimiz ve 14 yıldır Bostanlıspor’da başkanlık yapan Avni Erboy’un hakkı yenmez. Aslında onun ismini spor tesislerine vermeliyiz” diye konuştu. 
Bostanlıspor için Gode Cengiz Spor Tesislerinin iyileştirilmesini de arzu ettiğini sözlerine ekleyen Bostanlı Mahalle Muhtarı Mehmet Türker, Bostanlı Halkının isteklerini emir olarak kabul ederek çalıştığını belirtti ve "sevilen bir muhtar olmak çok önemli. Bostanlılarla birlikte güzel işlere imza attık. Atmaya da devam edeceğiz. Bostanlı olarak biz büyük bir aile, çok güçlü ekibiz ve çalışmalarımızı aynı şevk ve istekle devam ettireceğiz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mert Algan'a sürpriz doğum günü...
Sonraki Haber Karşıyaka’da engeller dansla aşılıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?