ANA SAYFA > SPOR > Mehmet Yıldırım: ''Bizim stat yerimiz bellidir''

Mehmet Yıldırım: ''Bizim stat yerimiz bellidir''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mehmet Yıldırım: ''Bizim stat yerimiz bellidir''

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın dün akşam oynanan Pınar Karşıyaka-Barcelona Lassa karşılaşmasının ardından yaptığı “Yalıdaki araziye stat yerine salon yapalım” önerisine Mehmet Yıldırım'dan cevap geldi.

Konuyla ilgili Karşıyaka Haber’e konuşan Karşıyaka Spor Kulübü Asbaşkanı Mehmet Yıldırım, başkanın açıklamalarını art niyetli bulduğunu belirterek “Biz 10 bin kişilik yeni salon yapmak için yer ararken başkanımızla görüşmek, bize arazi tahsis edilmesini istemek için randevu talep ettik. O dönemde Karşıyaka yönetimine randevu dahi vermedi. 3 ay böyle geçti. 3 ay sonunda kendi imkanlarımızla yer tespiti yaptık. Çiğli’deki Selçuk Yaşar Tesislerimizin tam karşısında kalan bir araziyi bulup, bu arazi üzerinden projelendirmeyi yaparak spor müdürlüğüne başvuruda bulunduk. Şu an bu arazinin kulübümüze tahsisi yapılıyor. Bizim salon yeri konusunda bir sıkıntımız yok, 10 bin kişilik salon yapılacak yeri bulduk. Başkan Karşıyaka stadının yerini art niyetli bir şekilde tartışmaya açmaya çalışıyor. Biz bu tartışmaların içine çekilmeyeceğiz” dedi.

“Stat inşaatını mühürletmeye çalıştı”

Karşıyaka Belediye Başkanı Akpınar’ın stat inşaatını mühürletmeye çalıştığını söyleyen Yıldırım “Burada yapılan çalışma mühürleme yapılacak bir çalışma değil. Biz şu an orada sadece zemin iyileştirme çalışmalarını yapıyoruz. Böyle bir yetkileri yok. Bizim stat inşaatı için belediyede bekleyen bir müraacatımız var. Başkan kulübe yardımcı olmak istiyorsa bu projeyi onaylasınlar. Başkan projeyi zamanında onaylamaz, reddeder veya zamanını geçirip cevap vermezse inşaat ruhsatı yetkisi bakanlığa geçiyor. O dakikadan sonra Bakanlık gerekli izinleri verecektir. Karşıyaka Belediyesi’nin bu noktada yapacak hiçbir şeyi kalmaz” diyerek Akpınar’ın tutumuna tepki gösterdi.

Yalı’daki alana stat yapılacağının bir kez daha altını çizen Yıldırım “Biz kimseden yeni bir stat yapmak için izin istemiyoruz. Biz olan stadımızı revize ediyoruz. O alan Karşıyaka stadının yeridir ve öyle kalacak. Bizim stat yerimiz bellidir ve yalıdır. Bu konuyu tartışmaya açmayacağız” dedi.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Balbay'dan Merkel'e mektup
Sonraki Haber Ustaoğlu: ''İzmir bu başarımıza sahip çıkar mı, önemli olan bu.''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?