ANA SAYFA > MEDYA > Medya Ödülleri'nde oylama başladı

Medya Ödülleri'nde oylama başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Medya Ödülleri'nde oylama başladı

Bu yıl 5.si düzenlenecek olan Ege Üniversitesi Medya Ödülleri, 21 kategoride 284 adayın yarışına sahne olacak.

Ege Üniversitesi Radyo Ege Kampüs ve Ege Üniversitesi Televizyonu tarafından düzenlenen “5. Ege Üniversitesi Medya Ödülleri” törenine bu sene yoğun katılım bekleniyor. 21 kategoride aday gösterilen birbirinden ünlü isimler medya odulleri.ege.edu.tr internet sitesi üzerinden herkese açık olarak yapılan oylama sonucunda ödül almaya hak kazanacak.

Medya Dünyasının Enlerinin belirlendiği ve bu yıl beşincisi gerçekleştirilen “Ege Medya Ödülleri" yılda bir kez yapılıyor. Ege Üniversitesi 5.Medya Ödülleri için 21 kategoride toplam 284 aday yarışacak. Ege Medya Ödülleri; En iyi erkek sanatçı,  En iyi kadın sanatçı, En iyi şarkı, En iyi albüm, En iyi çıkış yapan sanatçı, En iyi single, En iyi grup, En iyi radyo programı, En iyi talk-show programı, En iyi yarışma programı, En iyi kültür – sanat programı, En iyi dizi, En iyi erkek dizi oyuncusu, En iyi kadın dizi oyuncusu, En iyi haber spikeri, En iyi magazin programı, En İyi Cover, En iyi düet, En iyi eğlence programı, En iyi spor programı, En iyi tartışma programı kategorilerinde veriliyor.

Oylama, ege.edu.tr üzerinden herkese açık. Oy kullanmak isteyenler sadece medyaodulleri.ege.edu.tr internet sitesi üzerinden, “Oylamaya Katıl”  butonlarına tıklayarak katılabiliyor. Oylamaya katılanlar, tüm kategorilerde oy kullanabilecekleri gibi sadece bir kategoride de oy kullanabiliyor.

En son 2014’te  800’den fazla kişinin ödül törenine  katıldığı, 121 bin 265 kişinin ise oy kullandığı etkinlik, geçen sene kampüste yaşanan olaylardan dolayı gerçekleşmedi. Etkinlik bu sene ise, 5 Nisan 2016 günü saat 14:00’da Ege Üniversitesi MÖTBE Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber MHP İzmir'de yöneticiler teşkilatla buluştu
Sonraki Haber Okullarda Atık İlaç Toplama Yarışması başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?