ANA SAYFA > SPOR > Medicalpoint düşman kardeşlere sponsor oldu

Medicalpoint düşman kardeşlere sponsor oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Medicalpoint düşman kardeşlere sponsor oldu

Medical Point voleybolda düşman kardeşler Karşıyaka ile Göztepe’ye sponsor oldu…

6 gün önceki toplantıda Göztepe Kadın Voleybol, Göztepe Erkek Hentbol takımları ile Göztepe'nin amatör ve milli sporcularının sponsoru olan Medicakparkpoint bugün de Karşıyaka Voleybol Şubesine sponsor oldu, Karşıyaka Voleybol takımının adı Karşıyaka Medical Point olarak açıklandı.
Göztepe ile sponsorluk töreni Medical Point Hastanesi Ata Salonu'nda yapılmıştı. Medical Point Ceo'su Veysi Kubba törende yaptığı konuşmada "Medical Point Hastanesi olarak, kentimizin sporda da Türkiye'nin önde gelen şehirlerinden biri olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün imza altına aldığımız protokol, bizler için bir gurur vesilesidir. Göztepe’ye sponsor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.
Medical Point Hastanesi bugün Swissotel Büyük Efes’te yapılan tanıtımla da, Karşıyaka Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı’nın “Ana Sponsoru” oldu. Medical Point CEO'su Veysi Kubba ve Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil tarafından imza altına alınan sponsorluk anlaşmasıyla birlikte, voleybol takımı “Karşıyaka Medical Point” adıyla sahaya çıkacak. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber SEEOC -2024 Güneydoğu Avrupa Oryantiring Şampiyonası Bergama'da
Sonraki Haber KSK'nin sponsor tanıtımı yapıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?