ANA SAYFA > SPOR > KSK'nin sponsor tanıtımı yapıldı

KSK'nin sponsor tanıtımı yapıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'nin sponsor tanıtımı yapıldı

Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni yönetim kurulu 2023/24 sezonunun sponsorlarını tanıttı ve her birine plaket verdi.

Karşıyaka Spor Kulübü yönetim kurulunun yanı sıra, şube yönetimleri, sponsorlar ve davetli grubunun katıldığı Swissotel Büyük Efes’deki toplantı olumlu bir havada geçti.

Toplantıya Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin ve Karşıyaka Spor Kulübünün futbol, basketbol ve voleybol takımı oyuncuları katıldı.

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Azat Yeşil, yeni seçilen yönetimle birlikte sponsorlarla beraber yeni bir sayfa açmak istediklerini söyledi. Yeşil, “Yeni başarılar için önümüze bir projeksiyon koyduk ve başarılı olacağımıza inancımız tam. Tüm ekibimiz başarılı olmak için çok çalışıyor. Yönetim kurulumuzda her birisi başkan kategorisinde olan insanlar. Türkiye’de böyle güçlü bir yönetim kadrosu çok az” dedi.

Futbolda hak ettikleri yerde olmadıklarını ifade eden Karşıyaka Başkanı Yeşil, "Biz 'Karşıyaka Sevdalıları' olarak, ciddi bir iş insanı grubu olarak, sponsorlarımızla beraber yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Bu sayfada kulübümüzün bulunduğu kategorilerden daha üst kategorilere çıkması hususunda ciddi anlamda önümüze bir projeksiyon koymuş bulunmaktayız. Bu konuda başarılı olacağımıza inancımız tamdır. Bütün arkadaşlarımız ciddi anlamda emek harcamaktadır. Yönetim kurulumuzdaki herkes başkan kategorisindedir. Bugün çok az spor kulübünde böyle bir yönetim kurulu olduğunu tahmin ediyorum" diye konuştu. Futbolda 1-2 transfer daha yapacaklarını aktaran Azat Yeşil, "Mücadeleci bir takım kuruldu. Bu takımın bu ligde iyi sonuçlar elde edeceğine inanıyoruz" mesajı verdi.

Karşıyaka'nın futbol takımına ana sponsor olan otomotiv firması, yeşil-kırmızılı kulüple isim sponsorluğu anlaşması yapmasına rağmen firma ismini yarışmacı takıma ekletmeme kararı aldı. Firmanın kulübe vereceği maddi desteği düşürmeyeceği belirtildi. Firma yetkilisi, "Karşıyaka Spor Kulübü'nün destekçisi olup bu kulübün yanına ismimizi yazdırabilmek değerli ve paha biçilemez bir onur kaynağıdır. Karşıyaka'nın adının yanına marka ve isim eklenmeden destek olunmasının daha uygun olacağı kanaatindeyiz" açıklaması yaptı.

Karşıyaka Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkanı Cenk Karace, "Bayrakları sandıklardan çıkarma zamanı geldi" dedi. Futbol ve voleyboldan kısa süre sonra basketbol sponsorluğu anlaşmasını yenileyeceklerini belirten Karace, "Olmazsa da B planımız var. Karşıyaka'nın önü çok açık. Bunu herkes bilsin. Bütün benliklerimiz yanımızda. Tüm derneklere ve sponsorlara teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu,  KSK'ye katkı sağlayan tüm sponsorlarını tanıtarak temsilcilerine  plaket takdim verdi. Daha sonra futbol ve voleybolda sponsorluk sözleşmeleri imzalandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Medicalpoint düşman kardeşlere sponsor oldu
Sonraki Haber Endodontik Aletlerin Temizliğinde Nelere Dikkat Edilmelidir?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?