ANA SAYFA > EĞİTİM > Mavişehir Rotaract Kulübü’nden anlamlı eğitim

Mavişehir Rotaract Kulübü’nden anlamlı eğitim

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mavişehir Rotaract Kulübü’nden anlamlı eğitim

UR 2440. Bölge Rotaract Kulüpleri’nden Mavişehir Rotaract Kulübü, Rotaract Akademi ile birlikte düzenlediği 4 hafta süren "İşaret Dili ve Engelli Farkındalığı" eğitimini tamamlandı.

İzmir Engelsiz Sanat Derneği Başkanı Tamer Özşeker'in eğitmenliğinde gerçekleşen eğitimde genel hatlarıyla işaret dili ve engelli farkındalığı hakkında bilgi sahibi olundu.

Mavişehir Rotaract Kulübü Başkanı Fadime İstanbullu, günlük hayatta ihtiyaç duyulduğunda işitme engelli arkadaşlarla temel derecede iletişime geçerek engelleri ortadan kaldırmak ve sosyal hayata entegre olmalarını sağlamak için bu eğitimi düzenlediklerini dile getirdi. Ayrıca işaret dili ile ilgili projelerinin devam edeceğini belirtti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber AK Parti Karşıyaka bombacılarının hücre evine baskın
Sonraki Haber Karşıyaka’da engeller ortadan kalkıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?