ANA SAYFA > SPOR > Markovic: ''Şutörlerimizle farklı bir duruma geleceğiz''

Markovic: ''Şutörlerimizle farklı bir duruma geleceğiz''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Markovic: ''Şutörlerimizle farklı bir duruma geleceğiz''

İzmir'de oynadıkları ilk hazırlık maçında Muratbey Uşak Sportif'e farklı kaybeden Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Markovic, yeni bir ekip olduklarını ve zamana ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarını hız kesmeden sürdüren Pınar Karşıyaka'da, başantrenör Markovic takımın zamanla daha iyi olacağına inandığını söyledi. 2017 Avrupa Basketbol Elemeleri nedeniyle Polonya Milli Takım formasını giyen Mateusz Ponitka ve sakatlığı nedeniyle Uşak önünde görev yapamayan J'Covan Brown'ın ilk hazırlık karşılaşmasında görev yapamadığını hatırlatan Markovic, "İki şutör oyuncumuz takıma katkı verince farklı duruma geleceğiz. Yeni bir ekibiz ve en iyi ilacımız zaman olacak" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Barosu basketbolda şampiyon
Sonraki Haber Karşıyaka'da üç gün elektrik kesintisi var

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?