ANA SAYFA > İZMİR > İzmir Barosu basketbolda şampiyon

İzmir Barosu basketbolda şampiyon

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Barosu basketbolda şampiyon

2005’ten beri yapılan ve Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından da tescilli olan 30. İzmir Şirketler arası Basketbol Şampiyonası’nda İzmir Barosu Basketbol Takımı şampiyon oldu.

Antrenör dahil tüm sporcuları İzmir Barosu üyesi avukatlardan oluşan ve Türkiye’de katıldığı birçok barolar arası ve Türkiye Barolar Birliği turnuvalarından çok sayıda şampiyonluklar alan İzmir Barosu Basketbol takımı, en üst düzeyde organizasyon olan Şirketler Ligi’nde de şampiyon olarak başarısını taçlandırdı.

Şampiyonluk kupasını adli yıl açılışında Baro Başkanı Av. Aydın Özcan’a sunan baro üyesi sporcular, avukatların hukuk alanındaki başarılarının yanında spor alanında da ne kadar başarılı olacaklarını gösterdiler.

Kupa teslimi sırasında bir konuşma yapan Av. Aydın Özcan, İzmir Barosu olarak hukuki çalışmaların yanı sıra avukatların sanatsal ve sportif çalışmalarına da bugüne kadar destek verdiklerini ve bundan sonra da destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in ismi Selçuk'ta yaşayacak
Sonraki Haber Markovic: ''Şutörlerimizle farklı bir duruma geleceğiz''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?