ANA SAYFA > SPOR > Markovic, Pınar Karşıyaka'ya imzayı attı

Markovic, Pınar Karşıyaka'ya imzayı attı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Markovic, Pınar Karşıyaka'ya imzayı attı

Pınar Karşıyaka'da Ufuk Sarıca'nın ayrılışının ardından başantrenörlük için listenin ilk sırasındaki isim olan Nenad Markovic'le anlaşma sağlandı.

4 sezon çalıştığı Ufuk Sarıca'nın takıma vedasının ardından takımın başına yeni bir isim geçirmek için hemen harekete geçen Pınar Karşıyaka, daha önce Trabzonspor'u da çalıştıran Nenad Markovic'le anlaşmaya vardı. Boşnak antrenörle ilk yılın sonunda çıkış opsiyonu Pınar Karşıyaka'nın elinde olmak üzere 1+1 yıllık sözleşme imzalandığı ve Nenad Markovic'in Pınar Karşıyaka'dan yıllık 110 bin dolar ücret alacağı öğrenildi.

Markovic'in Pınar Karşıyaka'ya geldiği için çok heyecanlı olduğunu söyleyen Karşıyaka Spor Kulübü Basketbol Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı, "Markovic çok heyecanlı, çok enerjili ve de çok hırslı. Hemen gelip çalışmalara başlamak istiyor" dedi.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir iş dünyasından, teröre lanet yağdı
Sonraki Haber Aziz Kocaoğlu: ''Bu ateş hepimizi yaktı''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?