ANA SAYFA > EĞİTİM > Marka üniversite marka şehir İzmir’i tartışıyor

Marka üniversite marka şehir İzmir’i tartışıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Marka üniversite marka şehir İzmir’i tartışıyor

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından “Ege Üniversitesi 60.Yıl Etkinlikleri” kapsamında “Marka Şehir İzmir Sempozyumu” düzenlenecek. İzmir’in bütün yönleri ile ele alınacağı sempozyuma medya, sanat, siyaset ve ekonomi dünyasından bir çok ünlü isim katılacak. Amaç marka şehir İzmir’in tescillenmesi. İzmir’in hakkını herkes teslim edecek.

Açılış konuşmalarını İzmir Valisi Mustafa Toprak, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla,Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz ve Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Müge Elden’in yapacağı sempozyuma birçok ünlü konuk katılacak.

Marka Şehir İzmir Sempozyumu’nda marka şehir olmanın kentin ekonomisine,turizmine,sosyokültürel yaşamına ve kent sakinlerine sağladığı avantajların yanı sıra,başta kamu,özel ve sivil toplum kuruluşları olmak üzere kentin çeşitli paydaşlarına düşen rol ve sorumluluk tartışılacak.İzmir’in bir marka şehir olarak güçlü ve zayıf  yönlerinin ve sahip olduğu olanakların  masaya yatırılacağı sempozyum,15-16 Aralık 2014 tarihleri arasında Ege Üniversitesi Prof.Dr.Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi’nde saat 09.00’da başlayacak.

MARKA ŞEHİR ve YEREL YÖNETİMLER

Sempozyumun  ilk oturumu olan ‘Marka Şehir ve Yerel Yönetimler’başlıklı Osman Kibar Oturumu,Ege Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Candeğer Yılmaz tarafından yönetilecek.Oturuma,Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen,Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer,İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ve ESİAD Başkanı Mustafa Güçlü konuşmacı olarak katılacak.

Çoğunluğunu akademisyenlerin oluşturduğu öğleden sonraki ‘Marka Şehir ve Destinasyon Pazarlaması’başlıklı Behçet Uz oturumuna,Ege Üniversitesi Çeşme Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Konaklama İşletmeciliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr.Adnan Türksoy,Yaşar Üniversitesi  Turizm İşletmeciliği Bölümü Başkanı Doç.Dr.Gökçe Özdemir,Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi  Halkla İlişkiler ve  Reklamcılık  Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Ebru Gökaliler,Pamukkale Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Başkanı  Yrd.Doç.Dr.Eylin Babacan,Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Zafer Derin,D.E.Ü Edebiyat Fakültesi Klasik Arkeoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Akın Ersoy ve Celsus Pazarlama İletişim Hizmetleri  İlk Kentsel Markalama Ajansı Başkanı Hüseyin Alper Akın katılacak.Behçet Uz Oturumu Yaşar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi,Uluslararası Lojistik Bölümü Başkanı Prof.Dr.Ömer Baybars Tek tarafından yönetilecek.

PAZARLAMA,İTİBAR VE STRATEJİK İLETİŞİM

Sempozyumun ikinci günü Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın oturum Başkanlığını yapacağı, ‘Marka Şehir,Pazarlama,İtibar ve Stratejik İletişim’başlıklı Ahmet Piriştina oturumu ile saat 09.00’da başlayacak.Oturuma İZFAŞ Genel Müdür Yardımcısı Kerim Hasan Tunçağ,Markam Pazarlama Yönetimi ve Marka İletişimi Danışmanlığı Şirketi Kurucusu ve yöneticisi Güven Borça,Stratejik İletişim ve Kurum İtibarı Yönetimi Uzmanı Salim Kadıbeşegil,Hisdaş,Medyapol Halkla İlişkiler Şirketi Kurucusu ve Yöneticisi Sancar Maruflu ve İEÜ Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğretim Görevlisi ve Marka-Reklam Danışmanlığı kurucusu ve yöneticisi Haluk Mesci katılacak.

MARKA ŞEHİR,MEDYA VE SEKTÖR

Öğleden sonraki  ilk oturum olan ‘Marka Şehir ve Sektör’konulu Hasan Tahsin Oturumu ,Yrd.Doç.Dr.Oğuzhan Kavaklı’nın başkanlığında Arkas Holding Kurumsal İletişim Direktörü Berna Kumaş Sipahi,İzmir Reklamcılar Derneği Başkanı Yiğit Sal,DEV Ajans Sahibi Erhan Gölbey,Gazeteci ve Yazar Nedim Atilla,Yaşar Holding Gıda ve İçecek Grubu Kurumsal İletişim Direktörü Mehmet Aykırı’nın katılımıyla gerçekleşecek.

KÜLTÜR VE SANAT

Günün üçüncü ve son oturumu olan ‘Marka Şehir,Kültür ve Sanat’ konulu Dario Moreno oturumuna, gazeteci ve yazar Gökmen Küçüktaşdemir,Türk Pop Müzüği yorumcusu Pınar Aylin,tiyatro ve dizi oyuncusu Hakan Meriçliler,besteci,söz yazarı,yorumcu ve müzik yapımcısı Ali Kocatepe,Türk pop müziği yorumcusu ve müzik yapımcısı Aysun Kocatepe ve Türk pop müziği yorumcusu ve dizi oyuncusu Keremcem katılacak.Oturuma,gazeteci,şair ve yazar Yaşar Aksoy başkanlık edecek.

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Alahattin Kanlıoğlu’nun “İzmir Fotoğrafları Sergisi” ile renklenecek olan sempozyum,Ali ve Aysun Kocatepe’nin müzik dinletisinden sonra kapanış kokteyli ile sona erecek.Tüm yurttaşlara  açık olan sempozyuma yoğun bir ilgi ve katılımın olması bekleniyor

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Devlet Opera ve Balesi 2014'e Kanlı Nigar ile veda ediyor
Sonraki Haber Uluslararası matematik yarışmasına İzmir damgası

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?