ANA SAYFA > SPOR > Lokomotiv Kuban'a olağanüstü koruma

Lokomotiv Kuban'a olağanüstü koruma

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Lokomotiv Kuban'a olağanüstü koruma

Turkısh Airlines Euroleague C Grubu'nda bu akşam Pınar Karşıyaka ile karşılaşacak olan Rus temsilcisi Lokomotiv Kuban'a İzmir'de olağanüstü güvenlik önlemleri uygulanıyor

Rus uçağının düşürülmesinden sonra başlayan krizin ardından, Rusya'nın charter uçuşları yasaklamasıyla İstanbul üzerinden THY'nin tarifeli uçağı ile İzmir'e gelen Lokomotif Kuban'ı VIP çıkışından itibaren 3 otobüs çevik kuvvet polisi ve çok sayıda motosikletli polis ekipleri ile sivil polis aracı yakın korumaya aldı.

Takım eşofmanlarının yerine sivil kıyafetler giyen Lokomotiv Kubanlı basketbolcular alınan önlemler karşısında şaşkına döndü.

Güvenlik gerekçesiyle Rus kafilesini taşıyan otobüsün havaalanı ile otel arasındaki güzergahta trafik ışıklarında durdurulmadı. Bu sabah yapılan ter antrenmanında da olağanüstü güvenlik önlemleri sürerken; akşam maç öncesi ve sonrasında da olağanüstü önlemlerini devam edeceği bildirildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Sertel: ''İnsan hak ve özgürlükleri yok edildi''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?