ANA SAYFA > SPOR > Liseler Arası Basketbol İl Birinciliği'nde şampiyon Yamanlar

Liseler Arası Basketbol İl Birinciliği'nde şampiyon Yamanlar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Liseler Arası Basketbol İl Birinciliği'nde şampiyon Yamanlar

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Spor Salonu'nda yapılan, Liseler Arası Basketbol İl Birinciliği Final Grubu maçları sonunda bütün rakiplerini geride bırakan geçen yılın şampiyonu Karşıyaka Yamanlar Koleji bu yılda basketbolda zirveye oturdu.

Geçen yıl Türkiye Finallerinde İzmir’in tek temsilcisi olan Karşıyaka Yamanlar Kolejinde bu yıl hedef Türkiye Şampiyonluğu olarak belirlendi.

Yamanlar Koleji Basketbol Koçu Murat ErsözMilli takımlarda yer alan öğrencilerimizin de desteği ile bu sezon İzmir'e Liselerarası Türkiye Şampiyonluğu'nu getirmek istiyoruz. Hesaplarımızı zirve için yaptık. Bunu da başaracak güce sahibiz. dedi. 

Yamanlar Koleji müdürü Şakir Ural Öğrencilerimizin bilim yarışmalarında kazandıkları başarıların yanında Sporda ki başarıları bizi eğitimde doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Öğrencilerimizden Türkiye Şampiyonluğu bekliyoruz.” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaymakam Yücel'den yabancı öğrencilere kamu yönetimi dersi
Sonraki Haber Bireyselleştirilmiş check-up yaptırın

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?