ANA SAYFA > GÜNDEM > Kaymakam Yücel'den yabancı öğrencilere kamu yönetimi dersi

Kaymakam Yücel'den yabancı öğrencilere kamu yönetimi dersi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Yücel'den yabancı öğrencilere kamu yönetimi dersi

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel “Uluslararası Öğrenciler Siyaset Akademisi” öğrencilerine kamu yönetimi dersi verdi.

AK Parti İzmir İl Dış İlişkiler Başkanlığı tarafından İzmir Uluslararası Misafir Öğrenci Derneğiyle işbirliği yapılarak düzenlenen “Uluslararası Öğrenciler Siyaset Akademisi” Karşıyaka Kaymakamlığında gerçekleşti.

Geçtiğimiz hafta başlayan akademiye Afganistan, Endonezya, Bangladeş, Irak, Suriye, Filistin, Azerbaycan, Özbekistan, Gana, Nijer, Fas, Zambia, Tunus, Somali, Moritanya, Etiyopya, Libya, Yemen, Makedonya, Kosova, Kolombiya, Meksika, Yunanistan gibi 30 farklı ülkeden çok sayıda uluslararası öğrenim gören öğrenci katılım gösterdi.

Karşıyaka Hükümet Binası’nda bulunan kurumları gezen öğrencilere kurum yöneticileri tarafından kurumları ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Ak Parti Dış ilişkiler Başkanı Gözde Keskin ve İzmir Uluslararası Misafir Öğrenciler Derneği Başkanı Mehmet Çevik ile birlikte öğrencileri makamında kabul eden Kaymakam Yücel, öğrencilere ikramlarda bulunduktan sonra Hükümet Konağı Yemekhanesinde kaymakamlığın görev, yetki ve sorumlulukları hakkında bilgiler verdi, öğrencilerin sorularını cevapladı.

Kaymakam Yücel daha sonra öğrenciler ile Bostanlı’daki Vilayetler Evi’ne giderek öğrencilere akşam yemeği ikramında bulundu.

Haber ve Fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yangın mağduru aileye Akpınar'dan destek
Sonraki Haber Liseler Arası Basketbol İl Birinciliği'nde şampiyon Yamanlar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?