ANA SAYFA > MEDYA > Kurban etini uzmanından alın...

Kurban etini uzmanından alın...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kurban etini uzmanından alın...

Migros, müşterilerine her bayramda olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da sağlıklı ve güvenilir kurban almanın rahatlığını yaşatıyor.

Veteriner hekimler tarafından ülkenin dört bir yanındaki yetiştiricilerden özenle seçilen kurbanlıklar, çağdaş yöntemlerle, noter huzurunda, İslami koşullara uygun olarak kesiliyor.  Vatandaşlar kurban siparişlerini Migros Grubu mağazalarından, 444 10 44 numaralı Müşteri Hizmetleri Hattından veya www.sanalmarket.com.tr üzerinden verebiliyorlar.

Bol Seçenek

Migros, tercih doğrultusunda kurbanda üç ayrı seçenek sunuyor. Koli ağırlığı yaklaşık 12-14 Kg’lık veya  16-18 Kg’lık kurbanlık koçlar, kesimin ardından koli içinde, 2 but, 2 kol, 2 kafes, 1 gerdan ve 1 böbrek yatağı olacak sekilde parçalanmış ve paketlenmiş olarak teslim ediliyor. Diğer bir seçenek olan kurbanlık dana ise her biri  18-20 Kg’lık kemiksiz et, 7 eşit hisse olarak teslim ediliyor. Veteriner hekimler tarafından canlı muayenesi yapılan ve resmi kurum sağlık raporları alınan kurbanlıkların kesimlerinin hemen ardından vekalet verilen kişiye sms ile bilgisi veriliyor. Kesilen kurbanlar hijyen ve gıda güvenliği standartlarına uygun şekilde, teslimata kadar soğuk zincir şartlarında muhafaza ediliyor.

İstenilen adrese teslim ayrıcalığı, mağazada ek hizmet...

Migros kurbanlık teslimlerinde de üç ayrı seçenek sunuyor. Müşteriler dilerlerse adlarına hazırlanmış kurban paketlerini listeden seçtikleri Migros Mağazalarından alabildikleri gibi, dilerlerse adreslerine de teslim ettirebiliyorlar. Tercih eden müşteriler ise  kurbanlarını Türk Kızılayı veya ZİÇEV’e (Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı) bağışlama imkanına sahip oluyorlar. Ayrıca, kurbanlarını mağazalardan teslim almak isteyen müşterilere dana için; kıyma, kuşbaşı ve parça et, koç içinse; kemikli olarak istenilen sayıda parçalatarak hazırlatma imkanı sunuluyor.  Adrese teslim Kurban siparişinin Migros Mağazalarından verilmesi durumunda 15 TL teslimat ücreti uygulanıyor.

Bol Taksit

Uygun fiyatlarla en sağlıklı ve en güvenilir kurbanın adresi Migros’ta koli ağırlığı 12-14 Kg olan kurbanlık koç’un fiyatı 675 TL, 16-18 Kg olan kurbanlık koç’un fiyatı 775 TL, 1/7 Dana hissenin fiyatı ise 995 TL’den satışa sunuluyor.  Üstelik Money Bonus üzerinden yapılan kurban alımlarında anında 75 TL indirim uygulanıyor. Kurbanda ayrıca 9 taksit imkanı da bulunuyor. Migros Grubu mağazalarından, 444 10 44 numaralı Migros çağrı merkezinden ve www.sanalmarket.com.tr üzerinden satın alacağınız kurban seçeneklerinde; Money Bonus, Garanti Bonus, Miles&Smiles, AMEX(American Express), Maximum (İş Bankası ve Ziraat Bankası), World (Yapı Kredi, Albaraka, TEB, Vakıfbank) ve Paraf kartlarına 9 taksit imkanı sağlanıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ali Erten: Kısa sürede büyük işler yaptık
Sonraki Haber Karşıyaka altyapısından Karşıyaka Spor Tarihi Müzesi'ne ziyaret

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?