ANA SAYFA > SPOR > Kupayla Başbakanı karşıladılar...

Kupayla Başbakanı karşıladılar...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kupayla Başbakanı karşıladılar...

Karşıyaka Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte Efes 2016 Tatbikatı'nı izlemek için gece saat 23.00'te İzmir'e gelen Başbakan Yıldırım'ı Adnan Menderes Havalimanı'nda, yöneticiler ve Türkiye Şampiyonu olan Pınar Karşıyaka genç takımının aldığı kupayla birlikte karşıladı.

Karşıyakalı yöneticiler, İzmir milletvekili olan ve daha önce pek çok kez kulübü ziyaret eden Başbakan Yıldırım'a yeni stadın inşaatı ve sponsorluk konularında yardım beklediklerini bir kez daha ilettiler.
Yeşil kırmızlılar, geçen yıl da Spor Toto Basketbol Ligi'nde 28 yıl sonra kazanılan şampiyonluk kupasıyla birlikte Ankara'ya giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etmişti. Camianın bazı kesiminden eleştiri alan bu ziyaret sonrası yeşil kırmızılılara Spor Toto kanalıyla şampiyonluk ödülü olarak 2 milyon TL karşılığında forma reklamı verilmişti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İFK'dan, Medipol Proje Yarışması'nda büyük başarı
Sonraki Haber Karşıyaka’da beklenen buluşma…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?