ANA SAYFA > EĞİTİM > İFK'dan, Medipol Proje Yarışması'nda büyük başarı

İFK'dan, Medipol Proje Yarışması'nda büyük başarı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İFK'dan, Medipol Proje Yarışması'nda büyük başarı

İFK’lı öğrenciler Medipol Proje Yarışması'ndan 1 Altın bir Bronz Kazandılar.

27 Mayıs 2016 tarihinde İstanbul Medipol Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen ‘PROJEM Liseler arası Temel Bilimler ve Mühendislik Proje Yarışmasında Doğanata Eğitim Kurumları İzmir Özel Fatih Fen Lisesi öğrencileri Seray Uğur, Ezgi Balkır, Oğul Yazıcıoğlu, Ege Atay, Ezgi Çalış ve Büşra Boyraz ‘ın projeleri Türkiye’nin bir çok farklı şehrinden 235 proje başvurusu içerisinden seçilerek 56 finalist arasına girmişti.

İzmirli öğrenciler Ezgi Çalış ve Büşra Boyraz akciğer kanseri teşhisine yönelik projeleri ile en iyi üçüncü proje seçilirken, Seray Uğur ve Ezgi Balkır gut hastalığı tedavisine yönelik projeleri ile birinci en iyi proje seçildi. Organizasyona proje danışman öğretmenleri Viki Kalderon ve Cansu İlke Kuru ile katılan öğrencilerin sunumları da büyük beğeni topladı. Uzman araştırmacılar ile tanışarak projelerini anlatma fırsatı bulan öğrenciler büyük övgüler ve çalışmalarını geliştirmek için tavsiyelerle geri döndüler. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 7 Ülkenin çocukları ''Gelecek İçin Hayaller''ini çizdi
Sonraki Haber Kupayla Başbakanı karşıladılar...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?