ANA SAYFA > SPOR > Küçük Kulüp’ten ''Sponsorlar-kulüpler kenetlenmeli'' mesajı

Küçük Kulüp’ten ''Sponsorlar-kulüpler kenetlenmeli'' mesajı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Küçük Kulüp’ten ''Sponsorlar-kulüpler kenetlenmeli'' mesajı

Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik 15 Temmuz sonrası gelişen süreçte Türk sporunun, sporcuların ve sponsorların daha da kuvvetli olarak kenetlenmesi gerektiğini söyledi.

Küçük Kulüp Derneği, kulüp binasında Emre Sarıgedik'in verdiği demeç şöyle:  “Türkiye’yi derinden etkileyen 15 Temmuz darbe girişiminin diğer alanlarda olduğu gibi spor camiasında da etkisi büyüktür.

Bu zorlu süreçte yaraların sarılmasında milletimizi kenetleyen önemli bir unsur da spor olacaktır. Sporun iyileştirici ve birleştirici gücü yadsınamaz.

Hassas süreçte spor sponsorlarının çekincelerinin oluştuğunu görmekteyiz. Aynı zamanda yabancı sporcular da ülkemize gelme konusunda kararsız. Bu zorlu sınavda Türk sporuna gereken önemin misliyle verilmesi gerekmektedir.  Kulüplerin can damarlarından olan sponsorluklar özellikle kesilmemeli hatta daha da arttırılmalıdır. Şirketlerin bu hassas süreçte gerek sosyal sorumluluk anlayışıyla gerek ticari olarak sporu desteklemesi önemlidir. Sponsorluk profesyonel bir bakış açısıyla yönetildiği takdirde gerek spor kulübü veya sporculara gerekse şirkete olumlu geri dönüşler sağlayacaktır.

21 branşta ve 103 sporcuyla katıldığımız 2016 Rio Yaz Olimpiyatları ülkemiz üzerindeki kara bulutları kaldırmak için bir şans olacaktır. Köklü bir tenis kulübü olarak Milli Tenisçimiz Çağla Büyükakçay’ın Rio’da bayrağımızı dalgalandırmasının da gururunu ayrıca taşımaktayız. Türk spor camiasının, Egeli sporseverlerin daha kuvvetli kenetlenmesini savunuyor, spordaki yeni başarıların bizlere önemli bir güç ve moral vereceğini düşünüyorum.

Küçük Kulüp Derneği olarak biz de demokrasimize kasteden,  Türk sporunu da etkileyen darbe girişimini bir kez daha şiddetle kınıyoruz.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Engelsiz Hobi Bahçeleri’nden bereket fışkırıyor
Sonraki Haber Türkiye’de 29 bin 522 kütüphane var

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?