ANA SAYFA > SPOR > KSK'den olaylara ilişkin açıklama

KSK'den olaylara ilişkin açıklama

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'den olaylara ilişkin açıklama

Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu Siirt Kurtalan'da yarıda kalan maç ve olaylara ilişkin resmi web sitesinden açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

"Dünyanın her yerinde ülkemizi onurla ve şerefle temsil eden kulübümüzün, vatan toprağımızın her yerinde aynı heyecanla, aynı sevgiyle sahaya çıkması, sporun barış ve kardeşlik misyonuna bu şekilde hizmet etmesi bizim onurumuzdur.

Sahada centilmence devam eden bir futbol karşılaşmasında bu türden olaylara sebebiyet vermek hiçbir sebep ve gerekçeyle izah edilemez. Birçok yabancı oyuncunun da yer aldığı takımımızın, yöre halkıyla kucaklaşması, kazananın alkışlanması sportif centilmenliğin gereği ve ortak kazanımımız olacaktı. Bu fırsatın bu şekilde heba edilmesi üzüntü vericidir.

Bu anlamda, otelimize kadar gelerek bize konukseverlik gösteren Kurtalanspor kulüp başkan ve yöneticileri ile Siirt ve Kurtalan'daki dost ve kardeşlerimizi tenzih ederek, olaylara sebebiyet verenleri kınıyoruz.

Olaylar anında soğukkanlılığını koruyan, nazik ama cesur duruşları ile Karşıyakamıza yakışan, yöneticimizden sporcumuza, malzemecimize kadar tüm kafilemize,

Ve bize canla başla yardımcı olan, her türlü güvenliğimizi sağlayan güvenlik güçlerimize ve tüm yetkililere , kulübümüz ve camiamız adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor, görevlerinde başarılar diliyoruz.

KARŞIYAKA SPOR KULÜBÜ
YÖNETİM KURULU"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Necati: Kendi ülkemizde asker selamı veremeyecek miyiz?
Sonraki Haber Karşıyaka için sırada Avrupa Şeref Bayrağı var...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?