ANA SAYFA > SPOR > KSK'den ''Destek Kampanyası'' açıklaması

KSK'den ''Destek Kampanyası'' açıklaması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'den ''Destek Kampanyası'' açıklaması

Karşıyaka Spor Kulübü, kulübü bulunduğu maddi darboğazdan kurtarmak adına başlatılan destek kampanyasında şu ana kadar yapılan bağışlar hakkında bir açıklama yayınladı.

Kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla yapılan açıklamada, şu ana kadar kampanya dahilinde toplanan paranın 254.364.62 lira olduğu belirtildi ve camiaya kampanyayı büyütme çağrısı yapıldı.

Karşıyaka Spor Kulübü'nden yapılan açıklamanın tamamı ise şöyle:

"Bilindiği üzere, Kulübümüzün kritik bir süreçte olduğu ve kayyuma gitme tehlikesi ile karşı karşıya kaldığı bir dönemde camia büyüklerimizin ricası ve beraberinde destek taahhütleriyle, sorumluluktan kaçmayarak görevi üstlendik.

Göreve geldiğimiz Mayıs 2016 tarihinden itibaren geçen yaklaşık 2,5 aylık süre zarfında, öncelikli hedefimiz olan, kulübümüzün mali yapısını mevcut durumun gerekleri doğrultusunda yeniden inşaa etmek adına, iyi niyetle, kimseyle kavgaya girişmeden, camianın tüm dinamiklerini bir araya getirerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Yönetim olarak şunu belirtmek isteriz ki, sözümüzün arkasında durarak çalışmalarımıza bu yönde sabırla devam etmekteyiz.

Kulübümüzün mali durumu ve yaşadığı zorluklar maalesef ortadadır. Bizler bu durumun büyük kısmını bilerek bu göreve geldik ve göreve geldiğimiz günden itibaren de tüm enerjimizi ve mesaimizi içinde bulunduğumuz zor durumdan çıkmak için harcıyoruz ve harcamaya devam edeceğiz. Bu süreçte gerek gerçeği bilmeden, gerekse de art niyetle yapılan ve de camiamıza hiçbir olumlu katkısı olmayan zarar verici, yıkıcı eleştirilere ise kulaklarımız tıkalı olduğunu belirtmek isteriz. Kulübümüzün menfaati adına, ardında hiçbir kişisel çıkar veya hesap barındırmadığına inandığımız her türlü olumlu ya da olumsuz eleştiriye açık olduğumuzu göreve geldiğimiz ilk günden bu yana vurgulamaktayız.

2015 – 2016 sezonunun ardından, futbol takımımızın Ptt 1. Ligi’ nden bir alt lige düşmesi ile birlikte, TV naklen yayın, Federasyon ve Spor Toto gelirlerinde maalesef büyük kayıp yaşamış bulunmaktayız.

Kulübümüzün mali durumunda biraz rahatlama yaşayabilmek adına Sn. Tayfun Yelkenbiçer’in fikri ve Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin Mutlu Akpınar’ın öncülüğünde başlayan kampanyada son duruma göre;

Karşıyaka Belediyesi 50.000.-TL

Tayfun Yelkenbiçer 25.000. TL

Hanif Pehlivanoğlu 15.000.-TL

Mert Pala 12.000.-TL

Ankor Plastik 10.000.-TL

Osman Dal 10.000.-TL

Cengiz Bakır 6.000.TL

Mithat Salepçioğlu 500.TL

Serhat Pamuk 250.TL

Hatice Derinöz 200.TL

Ufuk Aracıoğlu 100.-TL

Erman Ermaner 100.-TL

Mehmet Kocakaya 50.-TL

Faruk Işıldak 50.-TL

İsimsiz 50.-TL

Altan Ecevit 35.5.-TL

Feruz Bozarslan 19.12TL

İlke Çakır 10.-TL

TOPLAM 129.364.62 .-TL toplanmıştır.

Bunun dışında;

Sakıpağa Ailesi’ nden 50.000 .-TL Basketbol LED reklam karşılığı

Azad Yeşil’ den 50.000.-TL Basketbol reklam karşılığı

Yelkenbiçer Ailesi’ nden 25.000.-TL Basketbol reklam karşılığı

Olmak üzere toplam 125.000 .-TL reklam karşılığı toplanmış olup, Kampanyada toplanan miktar bugüne dek 254.364 .62 Tl olarak gerçekleşmiştir.

Bunun haricinde acil ihtiyaçlar olarak yönetimimizin kendi arasında topladığı kaynak 1.500.000 TL’den fazladır. Kampanyada toplanan ile yönetimin yarattığı kaynakla Futbol takımının transferleri gerçekleştirilmiş, önem ve aciliyet arzeden ödemeler yapılmış, puan silme ( -6 ), ligden düşürme gibi ceza riskleri şu an için ortadan kaldırılmıştır.

Ancak sorunlar bunlarla sınırlı değildir. Futbol Şubesi’ ni ayakta tutabilmek ve yürütebilmek adına, önüne geçmemizi gerektiren tehlikeler devam etmektedir. FİFA’dan önümüzdeki kısa vadede gelmesi muhtemel olan; Banahane, Makakula, Ofoedu, Juninho, Kovalchuk, Shukurov dosyalarında da maalesef, yukarıda bahsi geçen boyutta riskler mevcuttur.

Bunların dışında, Basketbol ve Voleybol Şubelerimiz, bütçeleri doğrultusunda takımlarını büyük ölçüde kurmuş olup, sezon hazırlıklarına devam etmektedirler.

Yukarıda paylaşılan bilgilerin ışığında, mevcut sıkıntılı durumun salt Yönetim Kurulu bazında çözülmesinin zor olduğu kabul edilmesi gereken bir gerçektir. Karşıyaka Spor Kulübü’ nün arzulanan ve hak ettiği yere gelebilmesi için, mevcut kampanyaların desteklenmesine, camianın tüm dinamiklerinin bir ve birlikte harekete geçmesine ve Kulübümüze sahip çıkmasına her zamankinden daha çok ihtiyaç vardır.

Birlik olabilmek, Karşıyaka Spor Kulübü’nün geleceği açısından önem arz etmektedir."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türk-Yunan dostluğu için 3. kez kulaç atacak
Sonraki Haber İzmir’in devleri, ''demokrasi'' için ter döktü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?