ANA SAYFA > SPOR > KSK'den Altar Toker açıklaması...

KSK'den Altar Toker açıklaması...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'den Altar Toker açıklaması...

Karşıyaka Spor Kulübü taraftarları adına bir organizasyon amaçlı çağrısı nedeniyle soruşturmaya alınan Karşıyaka'nın sevilen simalarından, taraftar temsilcisi ve işadamı Altar Toker için Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu açıklama yayınladı. Açıklama şöyle:

Yönetim Kurulumuzdan Açıklama

Karşıyaka Spor Kulübü camiasının ve taraftarımızın öncü isimlerinden Altar Toker’in gerçekleştirdiği organizasyon, tamamen barışçıl bir zeminde ve tüm Karşıyakalıların gurur duyacağı bir biçimde tamamlanmıştır.

Karşıyakamıza gönül vermiş kişiler tarafından hiçbir düşmanlık amacı gütmeden icra edilen ve kimsenin zarar görmediği bu etkinlik yalnızca Karşıyaka Spor Kulübü uğruna ‘Buradayız’ mesajı vermek için ortaya çıkmıştır.

Karşıyaka, hem semtiyle hem kültürüyle vatanına sonuna kadar bağlı, terörün her zaman karşısında yer alan bireylerden oluşmaktadır. Bunun bilinciyle hareket etmek ve sağduyulu olmak, ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacının olduğu bu günlerde tüm yetkililerden ricamızdır.

Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Yaşar Holding’ten ek para isteyecek
Sonraki Haber Attila İlhan, Şiir Yarışması'yla anıldı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?