ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, Yaşar Holding’ten ek para isteyecek

Karşıyaka, Yaşar Holding’ten ek para isteyecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, Yaşar Holding’ten ek para isteyecek

Karşıyaka'da teknik direktörlük görevi için yönetim kurulundan “tam yetki” alan başkan Mutlu Altuğ “hafta sonuna kadar teknik direktörü belirleriz” dedi.

Mustafa Reşit Akçay hayali gerçekleşmeyen, listenin ilk sırasına aldığı Ahmet Akcan'la İstanbul'da görüşen ancak bir sonuç alamayan Altuğ, "Zaten takımı büyük oranda koruduk. Görüştüğümüz teknik direktör adaylarına projelerimizi açıklayıp onlardan görüş alıyoruz" dedi.
Yaşar Holding'ten aldığı 1 milyon TL mali destekle takımdaki 10 futbolcuya geçen sezondan sarkan ödemelerini yaparak kadroda tutan yeşil kırmızılılarda Altuğ, "Yaşar Holding şu an için futbola daha fazla ödeme yapmayacak. İlk görüşmemizde daha fazla destek sözü almıştık. Tekrar bir araya gelerek verdikleri mali desteğin artmasını isteyebiliriz. Bu konuda sorun yaşanacağını sanmıyorum" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP İzmir adalet yürüyüşünü başlatıyor
Sonraki Haber KSK'den Altar Toker açıklaması...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?