ANA SAYFA > SPOR > KSK'de Tiago problemi sürüyor...

KSK'de Tiago problemi sürüyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'de Tiago problemi sürüyor...

Ptt 1'inci Lig'de devreyi play off hattında tamamlayan, ara transferde kadrosunu takviye etmeyi planlayan Karşıyaka, Tiago engeline takıldı.

Yeşil kırmızılı ekip 5 yıldır başını ağrıtan Tiago'nun halen ödenmeyen 300 bin dolar alacağı nedeniyle transfer yasaklısı konumuna düştü.FIFA, halen Adanaspor'da forma giyen Brezilyalı oyuncunun 2010- 11 sezonundan kalan 130 bin dolar alacağı için kulübe 1.5 yıl önce 372 bin dolar fatura çıkardı. Tiago'yla Nisan ayında anlaşan yeşil kırmızılılar taksitlendirilen paranın yalnız ilk taksidini ödeyince oyuncu yine FIFA'nın yolunu tuttu. Bunun üzerine FIFA, sorun çözülene kadar Karşıyaka'ya transfer yasağı getirdi.Geçtiğimiz günlerde İzmir'e gelen ve alacağı için daire teklif edilen futbolcuyla pazarlık sürüyor. Tiago'nun avukatının iyi ilişkiler içinde olduğu Karşıyaka ile anlaşma yoluna gitmeyi istediği öğrenildi.

İkinci yarı hazırlıklarına başlayan Karşıyaka'da yönetim, Teknik direktör Yusuf Şimşek'le ara transferle ilgili ilk toplantıyı yaptı. İlk etapta oyuncularının ve teknik heyetin alacaklarının ödenmesini talep eden Şimşek, ayrılan Ofoedu, Berkan, Loriya'nın yerine kanat oyuncusu, sol bek, alternatif kaleci istedi. Teknik adam santrfor ile ön liberoya da ihtiyaç duyduklarını söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da Liseler Müzik Yarışması...
Sonraki Haber Konak'ta tarihi yapılara sınır tanımayan dokunuş

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?