ANA SAYFA > SPOR > KSK'de başkanlık için Diniz'in adı geçiyor

KSK'de başkanlık için Diniz'in adı geçiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'de başkanlık için Diniz'in adı geçiyor

Karşıyaka'da Başkan Ali Erten'in kongre kararı alındığını açıklamasıyla yeşil kırmızı kulüpte eski başkan Fatih Diniz'in ismi ön plana çıktı.

Daha önce iki dönem başkanlık koltuğunda oturan Fatih Diniz'in camiayı toparlayacak, bütünleştirici ve herkes tarafından saygı duyulan bir isim olduğuna dikkat çekildi.Kulübe maddi destek veren iş adamı Erdal Acar'ın Çarşamba günü Fatih Diniz'le görüşerek kendisini ikna etmeye çalışacağı ifade edildi. Acar'ın aynı zamanda Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral'la da bir araya gelmek istediği bildirildi.

Yeniden aday olup olmayacağı netlik kazanmayan Başkan Erten, hafta içinde kararını açıklayacak. Son kongreyi kaybeden Mutlu Altuğ'un gelişmelere göre hareket etmesi bekleniyor. Yönetimin yarın genel kurul kararı alması halinde Karşıyaka 15 gün sonra, ilk oturumda çoğunluk sağlanmazsa 22 gün sonra sandık başına gidecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da öğrenci ve öğretmenlere çevre eğitimi
Sonraki Haber DSP’liler Ecevit’i unutmadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?