ANA SAYFA > SPOR > KSK Voleybola yönetici sponsor oldu

KSK Voleybola yönetici sponsor oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK Voleybola yönetici sponsor oldu

Karşıyaka Spor Kulübü voleybol takımı sponsounu buldu. Kaf Kaf filede bu sezon Asrın Grup Karşıyaka olarak mücadele edecek.

Yeşil kırmızılılar ayrıca Belaruslu pasör çaprazı Marina Tumas ve Kazak orta oyuncu Alessia Safronova ile de sözleşme imzaladı. 

KSK voleybol şube başkanı Vural Budak ve yöneticiler Ali Talak ile Asaf Yalman'ın katıldığı törende atılan imzalardan sonra konuşan, sponsor firmanın sahibi, Ali Talak; "Asrın Grup" olarak bu sezon voleybol takımımıza isim sponsoru olmaktan onur duyduklarını, hem yönetici hemde sponsor firma olarak her zaman KSK Voleybolunun hizmetinde olacaklarını ve gereken maddi desteği fazlasıyla sağlayacaklarını söyledi.

Yeni transferler Tumas ve Safranova, Karşıyaka'da olmaktan çok memnun olduklarını, çok çalışıp bu yıl takımı birinci lige çıkartacaklarını, seneye birinci ligde de birlikte olacaklarını söylediler.

Şube başkanı Vural Budak yaptığı açıklamada " İyi bir takım kurduk, teknik ekip ve oyuncularımızla uyum içerisinde çalışıp, taraftarın da desteği ile birinci lige çıkacağımıza inanıyoruz. Kombinelerimiz satışa sunuldu, taraftarımızdan kombinelerini alarak takımımıza destek vermelerini bekliyoruz. Ayrıca, eski Voleybol Şube başkanlarımızı ziyaret ederek kendilerine VİP Kombine armağan ederek kendileri ile birlikte olmak istiyoruz. Yeni isim sponsorumuza verdikleri  desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Fotoğraf: Vehbi Moğol

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Akpınar'dan spor için önemli açıklamalar...
Sonraki Haber Türk Futbolu büyük bir değerini yitirdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?