ANA SAYFA > GÜNDEM > Akpınar'dan spor için önemli açıklamalar...

Akpınar'dan spor için önemli açıklamalar...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Akpınar'dan spor için önemli açıklamalar...

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka Belediyesi 2015-2019 stratejik Planı toplantısında yaptığı konuşması ve sorulara verdiği cevaplarda hükümete sert çıktı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Yalı’daki Karşıyaka Stadı’nın yeniden yapılması, Karşıyaka Spor Kulübü’nün kurumsallaşması, Örnekköy’deki tenis kortları ve amatör spor kulüpleri için önemli açıklamalarda bulundu.

Akpınar, Karşıyaka Stadı için “Yalıya stat yapacağız. Önüne tesisler dikeceğiz, kulübe kaynak yaratacağız diyorlar. İnsanlar güler bunlara. AVM yapacaklarını söylüyorlar. Bu AVM’leri size vermezler. Burası alışveriş için ölü alanlar. Buraya kimse gitmez. AVM’ler de artık işlevini yitirmeye başladı. Bir tabela dikmekle bu iş olmaz. İktidar Partisine sesleniyorum. Gelsinler birlikte her şeyi planlayalım. Stat yapacaklarsa alsınlar başta Temizocaklar’ın apartmanını kamulaştırsınlar. Yıksınlar, Alanı açsınlar. Buyursunlar yapsınlar.”

Karşıyaka’yı spor kenti, Karşıyaka’da bir spor adası yapacaklarını, amatör spora ve amatör sporlara büyük destek verdiklerini belirten Hüseyin Mutlu Akpınar, “Bostanlıspor başta ragbi olmak üzere çeşitli branşlarda Türkiye şampiyonlukları, Türkiye çapında dereceleri Karşıyaka’ya getiriyor. Karşıyaka’nın adını başarıyla duyuruyor.  Amatör sporlardaki başarısı ortada. Diğer amatör kulüplerimiz de başarılı oluıyorlar. Biz de her zaman onların yanındayız.  Fikri altay’a da yeni kulüp binası yapacağız. Önündeki çay bahçesini de kulübe gelir getirsin diye vereceğiz. Karşıyaka’daki tüm amatör takımların da her zaman yanındayız.

“ÖRNEKKÖY TENİS KORTLARINI İSTİYORUZ”
Karşıyaka Belediye Başkanı Akpınar, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nü de katılımcılara şikâyet etti. “Gençlik Spor il Müdürlüğünü size şikâyet ediyorum. Tenis kortlarının haklini gördünüz mü? Burasını rahmetli Ahmet Priştina yaptı, devlete verdi. Burası kullanılmayacak hale geldi. Biz Karşıyaka Belediyesi olarak talibiz. Bize vermelerini istiyoruz. Bu konuda da girişimlere başlıyoruz” dedi.

Karşıyaka Spor Kulübü’nün 102 yıllık bir ulu çınar olduğunu da ifade eden başkan, “biraz önce söz alan kulüp başkanımız kurumsallaşmaya başladıklarından söz etti. 102 yıllık kulüpte kurumsallaşmanın olmaması beni üzüyor” derken, “Karşıyaka Spor Kulübü’ne yardım etmediğimizden söz ediyorlar” dedikten sözlerini söyle tamamladı: “Ne kadar destek olduğumuzu herkes biliyor. Bilmeyenlere de anlatırız. Belediye olarak KSK’nin maddi ve manevi yanındayız.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kırmacı: ''Stadın Yalı'ya yapılması cinayete teşebbüstür''
Sonraki Haber KSK Voleybola yönetici sponsor oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?