ANA SAYFA > SPOR > KSK U21'DE DÜMENE OSMAN DEMİR GEÇTİ

KSK U21'DE DÜMENE OSMAN DEMİR GEÇTİ

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK U21'DE DÜMENE OSMAN DEMİR GEÇTİ

Karşıyaka U21 takımının başına Osman Demir'i getirdi.

Yeni sezondan itibaren U21 adını alacak olan A2 takımının yeniden yapılandırılması için başkan Fatih Diniz, Sportif İşlerden Sorumlu 2. Başkan Azat Yeşil ve futbol altyapı başkanı Metin Yıldırım öncülüğünde KSK Yönetimi ilk adımı attı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun Fransa'daki gözlemci antrenörü Osman Demir ile anlaşma yapıldı. U21 takımının teknik sorumlusu olarak görev yapacak olan Osman Demir Fransa'da ve Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde futbol eğitmenliği yapan UEFA-A lisansı sahibi bir teknik direktör. Kendisinin hazırlayıp uygulayacağı proje, KSK futbol altyapısından özerk  ancak profesyonel takım teknik direktörü Yusuf Şimşek'e bağlı olarak yürütülecek.

Projenin teknik yapılanmasında UEFA-A lisanslı antrenörler Erol Özgür ve M.Sıddık Özaslan ile istatistik ve teknik analizci olarak Ceylan Çığlı görev yapacak.

Uygulanacak yeni proje konusunda bilgi veren Osman Demir "KSK U21 takımımızın oyuncu profili futbol altyapı takımlarımızın 15-20 yaş grubundaki seçilecek , ayrıca Ege Bölgesi'nden, Avrupada'daki Gurbetçi Türk ve yabancı yetenekli, elit oyunculardan oluşacaktır. Halen belirlediğimiz 7 gurbetçi ve 2 yabancı genç futbolcularla ilgilenmekteyiz.Fransa, Belçika ve Almanya'ya giderek bu oyuncuları U21 takımımıza transfer etmek için çalışacağız. Amacımız oluşturacağımız takımdan gelen oyuncuların profesyonel yapılıp, A takımımıza kazandırılmasıdır" şeklinde açıklamada bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ÇELEBİ: KALİTELİ BİR EĞİTİM İÇİN YALNIZ HAVACILIK ALANINDA EĞİTİM VERECEĞİZ
Sonraki Haber MUTLU DEMİR GÖZ AMELİYATI OLDU

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?