ANA SAYFA > SPOR > KSK Tarih ve Müze Kurulu çalışmalarına başladı

KSK Tarih ve Müze Kurulu çalışmalarına başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK Tarih ve Müze Kurulu çalışmalarına başladı

Karşıyaka Spor Kulübü Tarih ve Müze Kurulu, Divan Kurulu ve Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.

Kulüp binasında gerçekleştirilen toplantıya KSK Başkanı Mutlu Altuğ, Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral, Tarih ve Müze Kurulu Başkanı Ahmet Diker, Divan Kurulu Üyeleri, Tarih Müze Kurulu Üyeleri ve geçmiş dönem başkanlarından İskender Mesudiyeli katıldı…

Yapılan toplantıda, Tarih ve Müze Kurulunun hazırlıklarını başlayacağı yerin belirlenme konusunda alternatifler ortaya konuldu ve bu konuda ilgili makamlara ziyaretler yapılması kararı alındı…

Çeşitli bilgilendirilmelerin yapıldığı toplantıda, Atatürk'ün izlerini taşıyan kulübün tarihini gelecek nesillere taşımak adına atılması planlanan planlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Konu hakkında görüşlerini bildiren Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral; "Tarih ve Müze Kurulumuza güveniyoruz, Karşıyaka Spor Kulübü tarihi adına önemli işler yapacaklarından hiç bir kuşkumuz yok. Gelecek kuşaklara kulübümüzün onurlu geçmişini aktaracak çalışma yapacaklar. Divan Kurulu olarak kendilerine her türlü desteği vereceğiz" dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı atletlerden örnek hareket
Sonraki Haber Karşıyaka Stadı yeniden ihaleye çıkıyor…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?