ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı atletlerden örnek hareket

Karşıyakalı atletlerden örnek hareket

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı atletlerden örnek hareket

İzmirli atlet Gökmen Aras ve öğrencisi Pelin Pelis; Karşıyaka One Team bünyesinde güzel oluşumlara imza atacaklar.

Karşıyaka Spor Kulübü'nün oluşturduğu sosyal sorumluluk projesi olan Karşıyaka One Team Runatolia 2017'de LÖSEV adına oluşturduğu kampanyanın toplam 35500 TL ve 200 bağışçı hedefi bulunuyor. Amaç Runatolia Maratonu’na kadar bu kampanya ile LÖSEV’e destek olmak.

İzmirli atlet Gökmen Aras da Karşıyaka One Team antrenmanlarında Mert Onaran'la birlikte antrenörlük bilgisi ile koşanlara ve koşmak isteyenlere destek oluyor ve her Pazar Bostanlı sahilde antrenman yaptırıyor.

5 Mart Runatolia Maratonu’nda ve 7 Mayıs’ta düzenlenecek olan Wings For Life World Run etkinliğinde koşacak olan Karşıyaka One Team bünyesindeki Gökmen Aras tüm diğer takım arkadaşları ile beraber antrenmanlarına hızla devam ediyor. Amaçları kanserle mücadele için farkındalık yaratmak.

Bu sene Karşıyaka One Team’e katılan atlet Pelin Pelis ayrıca kişisel olarak başlattığı Gülmek İyileştirir Derneği bünyesinde kanserli çocuklara yönelik açılması projelendirilen çocuk oyun merkezi için de koşuyor olacak.

Gökmen Aras ve Pelin Pelis; bu kampanyalara aktarılacak olan her bir desteğin kanserli çocukların gülmesinde etkili olacağını savunuyor.

Kampanyaya destek için ;
Gülmek İyileştirir: https://fonzip.com/gulmekiyilestirir/kampanya/haydi-sen-de---

Karşıyaka One Team Lösev Kampanyası: https://www.losev.org.tr/ozelgun/KosarAdim/Kampanya/1108
 
Karşıyaka One Team'de gönüllü Koşucu olmak için; www.kskoneteam.com/kayit-ol

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mavişehir'e 12 bin 313 metrekarelik yeni park...
Sonraki Haber KSK Tarih ve Müze Kurulu çalışmalarına başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?