ANA SAYFA > SPOR > KSK Eski Başkanı Erten, İZVAK'a başkan oluyor

KSK Eski Başkanı Erten, İZVAK'a başkan oluyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK Eski Başkanı Erten, İZVAK'a başkan oluyor

Karşıyaka Spor Kulübü'nün eski başkanı Ali Erten'in, İzmir Gücü Spor Vakfı'na (İZVAK) başkan olma hazırlığı içerisinde olduğu öğrenildi.

Vakfın varlığını devam ettirebilmesi için bir süredir temaslarda bulunan Erdoğan Tözge başkanlığındaki yönetim, haziran ayı başında olağanüstü kongre kararı alırken yarın saat 18.00'de Hilton Oteli'nde yapılacak genel kurulda Karşıyaka Spor Kulübü'nün eski Başkanı Ali Erten önderliğindeki bir grubun göreve talip olacağı bildirildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Erdoğan Tözge, şöyle dedi: 

"Sayın Ali Erten başkanlığında, yeni bir vizyon ve tüzükte yapılacak bazı değişikliklerle vakfı yeniden canlandırmak istiyoruz. İzmir'in profesyonel liglerdeki temsilcilerinin yer alacağı güçlü bir yapı öngörüyoruz. Bu oluşum kulüplerimize lobi desteği sağlayacak, yarım kalan yatırımların tamamlanması ve yeni yatırımların koordinesi konusunda destek olacak. İZVAK mütevelli heyeti ve kurucuları bu oluşuma tam destek verecek."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İnsanlık için atsın kalbimiz
Sonraki Haber İzmir iş dünyasından, teröre lanet yağdı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?