ANA SAYFA > SPOR > KSK Basketbol Şubesinden VİP tribün açıklaması

KSK Basketbol Şubesinden VİP tribün açıklaması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK Basketbol Şubesinden VİP tribün açıklaması

Karşıyaka Spor Kulübü Basketbol Şubesi, Karşıyaka Arena VİP tribününün kullanımıyla ilgili bir açıklama yayınladı

İşte kulüpten yapılan o açıklama:

"Bilindiği üzere maçlarımızı oynadığımız salon Karşıyaka Belediyesi'nin mülkiyetindedir. Salonumuzun protokol tribünü de bu kapsamda olmakla birlikte, uzun yıllardır düzenlemesi için Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne (GSMİ) verilmekteydi.

Bu yıl katıldığımız organizasyonların kuralları ve geçtiğimiz yıl yaşanan bazı yoğunluklardan dolayı bu yıl bu tribünün organizasyonunu, belediyemiz ve GSİM Müdürümüz ile görüşerek Pınar Karşıyaka Basketbol Şube olarak devraldık.

Bütün salonumuza olduğu gibi protokol tribünümüze de barkotlu davetiye ile giriş yapılabilmektedir. Liste uygulaması tamamen ortadan kalkmıştır.

Hepimizin bildiği üzere 103 yıllık geçmişi olan, onlarca branşta faaliyet göstermiş ve göstermeye devam eden kulübümüzün yüzlerce sporcusu, yöneticisi, antrenörü mevcuttur. Bunların hepsini bu tribünde ağırlamak maalesef mümkün değildir.

Bu tribündeki dağılım devlet protokolümüz, Sn. Valimiz, Spordan Sorumlu Vali Yardımcımız, Belediye Başkanımız, Emniyet Müdürümüz, Cumhuriyet Savcımız, Gençlik Spor İl Müdürümüz, Ege Ordu Komutanımız, maça geleceğini belirten Bakanlarımız ve Milletvekillerimiz, Divan Başkanımız, Kulüp Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, eski kulüp başkanlarımız, isim sponsorumuz Pınar Grubu, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) temsilcileri, Euroleague temsilcileri ve sponsorları, rakip takım başkan ve yöneticileri, TBF sponsorları, Karşıyaka Belediyesi Protokol Müdürlüğü'nün belirlediği misafirler, kulüp başkanımızın kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda ağırlamak istediği sponsor, bürokrat ve basın mensuplarından oluşmaktadır.

Bu yeni düzene her zaman olduğu gibi anlayış gösteren tüm büyüklerimize, VİP tribününden kombine alarak bize ayrıca destek olan Sakıpağa, Temizocak ve Yelkenbiçer ailelerine teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

Karşıyaka Spor Kulübü Basketbol Şube Yönetimi"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ufuk Sarıca: ''Güzel bir atmosferde kazanmak tek arzumuz''
Sonraki Haber CHP’li Sındır: Çiftçimizin borcu 4 kat arttı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?