ANA SAYFA > EĞİTİM > Konaklı öğrencilerin karne hediyesi mont ve bot oldu

Konaklı öğrencilerin karne hediyesi mont ve bot oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Konaklı öğrencilerin karne hediyesi mont ve bot oldu

Konak Belediyesi, yarıyıl tatiline giren ilköğretim ve ortaokul öğrencilerinden ihtiyaç sahibi olanlara karne hediyesi olarak kaban ve bottan oluşan hediye paketleri armağan etti.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nce 71 ilk ve ortaokulda okuyan toplam 2 bin 500 öğrenciye bot, bin 650 öğrenciye ise kaban yardımı yapıldı. Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da Gültepe’deki iki okulda gerçekleşen yardım dağıtımına katılarak öğrencilerin karne hediyesi sevincine ortak oldu. İlk olarak Toros’taki Seyfi Gülmezoğlu İlköğretim Okulu’ndaki öğrencilerle buluşan Başkan Pekdaş’ı Okul Müdürü Şerafeddin Bilir ile veliler karşıladı. Karne sevincini aldıkları hediyelerle taçlanan öğrencilerle buluşan Pekdaş,  minikleri sevgiyle bağrına bastı. İsimleri önceden belirlenen ihtiyaç sahibi çocuklara hediye paketlerini veren Başkan Pekdaş, yarıyıl tatilini mutlu geçirmeleri dileğinde bulundu. Pekdaş, miniklerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Volkan Kebir: ''Yapısal reformlar için hükümetten beklentilerimiz büyük''
Sonraki Haber İFK Hentbolde yenilgisiz şampiyon oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?