ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > KODA'dan muhteşem konser

KODA'dan muhteşem konser

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KODA'dan muhteşem konser

Yeni sanat sezonunda Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde sanatseverlerle buluşmaya devam eden Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası (KODA), 26 Ekim Pazartesi akşamı muhteşem bir konser verecek. Dünyaca ünlü Şef Rengim Gökmen yöneteceği konserde; Elvin Hoxha (keman), İris İçellioğlu (viyola) ve İzmir Devlet Senfoni Orkestrası (İZDSO) Vurmalı Sazlar Grubu solist olarak yer alacak.

Genç yetenekler, iki bölümden oluşacak konserde; Weber, Waxman, Sarasate ve Bizet / Shchedrin gibi değerli bestecilerin seçkin eserlerini yorumlayacak. Etkinlik davetiyeleri, Hikmet Şimşek Sanat Merkezi ve Karşıyaka Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nden edinilebilecek.

KODA, yeni sanat sezonu boyunca, Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde ayda iki kez, yerli - yabancı solist ve şeflerle müzikseverlerin karşısında olacak. Ayrıca orkestra; her çarşamba günü 14.00 - 15.00 saatleri arasında, Karşıyaka Belediyesi giriş katında Quartet olarak mini konserler vermeye de devam edecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Saatiniz yanlış olabilir
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, İstanbul Büyükşehir karşısında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?