ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > KODA yaz sezonunu kapatıyor...

KODA yaz sezonunu kapatıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KODA yaz sezonunu kapatıyor...

Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası, yaz dönemini muhteşem bir konserle kapatacak. Orkestra, 27 Eylül’de ‘3 Tenor’ ile Deniz Baykal Kültür Merkezi’nde unutulmaz bir müzik şöleni sunacak. Gece, halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleşecek.

Türkiye’nin en önemli sanat toplulukları arasında yer alan Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası (KODA), 3 Tenor - Yaza Veda Konseri’nde müzikseverlerle buluşacak. 27 Eylül Çarşamba akşamı Deniz Baykal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek konseri, Şef Oğuzhan Kavruk yönetecek. Solist olarak Şenol Talınlı, Aykut Çınar ve Ayhan Uştuk’tan oluşan ‘3 Tenor’ grubu sahnede olacak. Opera aryalarından türkülere uzanan geniş bir repertuvarın seslendirileceği müzik şöleni, saat 20.30’da başlayacak. Konser için saat 19.30’da Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nden servis kaldırılacak.

Yeni sanat dönemi için de hazırlıklarını tamamlayan KODA, 9 Ekim’de Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde sezon açılışını yapacak. Şef Rengim Gökmen’in yöneteceği konserde, ünlü piyanist Gökhan Aybulus sahne alacak. KODA bu sezonda toplam 40 konser vererek, sanatseverlere müzik ziyafeti yaşatacak. Yerli ve yabancı onlarca şef ve solist de yıl boyunca Karşıyakalılar ile buluşacak.

Tüm Karşıyakalıları sanatla buluşmaya davet eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Orkestramız, birbirinden başarılı konserlere imza attığı yaz dönemine, yine özel bir geceyle veda ediyor. Bu muhteşem sanat şölenine ve yeni sezon konserlerimize tüm müzikseverleri bekliyoruz” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Serkan Ergüven: En büyük transferimiz 30 maçlık tecrübemiz
Sonraki Haber Karşıyaka ''Can''lanacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?