ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka ''Can''lanacak

Karşıyaka ''Can''lanacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka ''Can''lanacak

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta hem FIFA ve Futbol Federasyonu'ndan aldığı 6 puan silme cezası hem de üst üste 2 mağlubiyetle sarsılan Karşıyaka'da teknik direktör Atilla Güneş, sakatlığı geçen Can Erdem'i ilk 11'e monte etmeye hazırlanıyor.

Sezon başında dizinden sakatlanan tecrübeli golcü, ilk 3 haftada forma giyemedikten sonra son Niğde Belediyespor sınavında ikinci yarıda 24 dakika oynadı. Geçen sezon takımın en önemli hücum silahı olan futbolcunun çarşamba günü iç sahada oynanacak Bugsaşspor maçında Battal'ın yerine 11'de yer alması bekleniyor.Atilla Güneş, "Can, geçen hafta yalnız 2 gün takımla antrenman yaptıktan sonra forma giydi. Kendisiyle de konuşup kararı öyle vereceğim" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KODA yaz sezonunu kapatıyor...
Sonraki Haber Son parkeyi de sen koy…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?