ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > KODA, bir kez daha sanata doyuracak

KODA, bir kez daha sanata doyuracak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KODA, bir kez daha sanata doyuracak

Karşıyaka Belediyesi Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde sanat dolu günler “Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası Konseri” ile sürüyor...

Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası(Koda); şef Rengim Gökmen yönetiminde, dünyaca ünlü keman sanatçımız Cihat Aşkın’ın solist olarak yer alacağı konser ile, 21 Mart 2016 Pazartesi günü  saat 20.00’de Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde  sanatseverleri selamlamaya hazırlanıyor.

İki bölüm olarak sunulacak programda; Ülkemin Akbaş’ın “Kırık Çemberler”, Hasan Niyazi Tura’nın “Konçertango”su ve Shostakovich’in “Oda Senfonisi Op.110 A” adlı eserleri seslendirilecek. KODA, Hasan Niyazi Tura’nın “Konçertango” eserinin Dünya Prömiyerini yaparak yine bir ilk’e imza atacak. 

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın girişimleriyle yola çıkan, başarı grafiğini her geçen gün yükselten Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası, yine adından sıkça bahsettirerek sanat gündemine damgasını vuracak gibi duruyor.
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haydi doğa yürüyüşüne!
Sonraki Haber Her şey lösemili çocuklar için

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?