ANA SAYFA > İZMİR > Her şey lösemili çocuklar için

Her şey lösemili çocuklar için

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Her şey lösemili çocuklar için

İzmir’de 10 yıldır lösemi ve onkoloji hastası çocuklar yararına faaliyet gösteren Ege Lösemili Çocuklar ve Onkoloji Derneği (Ege ONKODER), 20 Nisan 2016 Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan İzmir Big Band konseri ile Dance Floor dans gösterisine hazırlanıyor.

Düzenledikleri tiyatro, kermes, yemek ve konser etkinlikleriyle hastalıkla mücadele eden minik çocuklara bir nebze olsun destek olmaya çalıştıklarını belirten Başkan Çetingül, “Birincil amacımız kanser tanısı konan çocuklarımıza eğitimleri süresince burs vermek, onların tedavileri süresinde hayata bağlayıcı sosyal aktivasyonları organize ederek  uyumlarını sağlamak ve  ihtiyacı olan hasta ailelerine maddi yardım yapmak"  olarak  belirtti.

‘Her şey Çocuklarımız İçin’ sloganıyla Tepekule Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan konser ve dans gösterisi için isteyenlerin biletlerini Biletix’ten de alabileceğini hatırlatan Ege ONKODER Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr.Nazan Çetingül, destek olmak isteyen tüm aileleri beklediklerini söyledi.

İzmirliler sanat şöleni yaşayacak

Repertuarı, klasik müzikten aryalara, jazz’dan rock’n roll’a, tango’dan latin müziğine, nostaljik şarkılardan günümüz popüler şarkılarına kadar uzanan geniş bir yelpazeye sahip olan İzmir Big Band sahneye çıktığı her yeri festival alanına çevirirken yine İzmir’de birbirinden güzel çalışmalara imza atan Dance Floor ise en son koreografilerini sergileyerek sanatseverlere muhteşem bir gece yaşatacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KODA, bir kez daha sanata doyuracak
Sonraki Haber Alaybey’de ray çalışması İZBAN’ı aksattı…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?