ANA SAYFA > İZMİR > Kocaoğlu:''Seçimin en önemli noktası HDP'nin barajı aşması''

Kocaoğlu:''Seçimin en önemli noktası HDP'nin barajı aşması''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kocaoğlu:''Seçimin en önemli noktası HDP'nin barajı aşması''

Genel seçim sonuçlarını partililerle izlemek üzere İl Başkanlığı'na gelen Kocaoğlu, CHP'nin kentte ve Türkiye'de aldığı sonuçları başarılı bulduğunu belirtti.

Kocaoğlu, İzmirlilere CHP'ye verdikleri destek için teşekkür ederek, "Seçimin en önemli noktası HDP'nin barajı aşması ve Adalet ve Kalkınma Partisi'nin giderek ağırlaşan uygulamalarına karşı vatandaşın dur demesi, set çekmesidir" diye konuştu.

Seçimlerin ülkeye ve bölgeye hayırlı olmasını, huzur getirmesini dileyen Aziz Kocaoğlu, şöyle konuştu:

"CHP uzun bir aradan sonra ayakları yere basan projelerle yola çıktı. Herkes de etkilendi ama gördük ki oy verecek kadar etkilenmemiş. Seçim akşam biter siyaset sabah başlar anlayışıyla daha iyi hazırlanarak ama hiç durmadan, yarın seçim olacakmış gibi çalışarak Türkiye'deki her köye, her eve, her insana anlatmak zorunda olduğumuzu gördük. CHP Türkiye'nin en köklü partisidir. Er geç çalışarak, kadrolarını yenileyerek, ekonomiyi doğru okuyarak iktidar olma yolunda emin adımlarla ilerleyecektir."

Genel seçimin ardından sürecin ve iktidarın belirleneceğini söyleyen Kocaoğlu, "AKP'nin tek başına iktidar olmaması şu süreçte yararlı olmuştur" değerlendirmesinde bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir 2.Bölge seçim sonuçları...
Sonraki Haber İzmir'de seçimlerin kaybedeni Ak Parti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?