ANA SAYFA > İZMİR > Kocaoğlu'ndan ulaşım kartı ile ilgili yeni açıklama

Kocaoğlu'ndan ulaşım kartı ile ilgili yeni açıklama

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kocaoğlu'ndan ulaşım kartı ile ilgili yeni açıklama

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, toplu ulaşımda kullanılan elektronik ücret toplama sistemindeki değişiklik süreciyle ilgili yeni bir açıklama yaptı.

Kocaoğlu, “İhale sürecinin tamamlanmasının ardından, 1 Haziran tarihinden itibaren başlaması gereken yeni sistemin adaptasyonunda bir takım sıkıntılar yaşandığı doğrudur. Söz konusu sıkıntıların hemşehrilerimize hissettirilmemesi için her türlü kolaylık ve özveri gösterilmiştir. Ancak bu süreçte bilinmesi gereken asıl önemli husus, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kurumlarının, bütün çalışmalarını yasalara ve kurallara sıkı sıkıya bağlı olarak sürdürdüğüdür” diye konuştu.

Kamu malına sahip çıkma ve kamu zararı oluşturmama konusundaki hassasiyetlerinin sadece İzmir’de değil, Türkiye’nin her yerinde ve hatta dünya ölçeğinde yakından bilindiğine dikkat çeken Başkan Aziz Kocaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “İzmir Büyükşehir Belediyesi, ulaşımdaki sorunu da aynı prensipler çerçevesinde aşmaya çalışmaktadır. Her problemde olduğu gibi bu problemin de bir sorumlusu vardır. Ve bunun bedeli, mutlaka sorumlu ya da sorumlulara yansıtılacaktır. Bu zararın İzmirli hemşehrilerimize rücu ettirileceği gibi senaryolar ise tamamiyle asılsızdır. Elektronik ücret toplama sistemine ilişkin ihaleyi kazanan yüklenici firma, sistemin sorunsuz işletilmesi konusunda çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmektedir.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kent Kart'tan Eshot ve Kartek'e cevap geldi
Sonraki Haber Delican'dan Kocaoğlu'na tepki

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?