ANA SAYFA > İZMİR > Kent Kart'tan Eshot ve Kartek'e cevap geldi

Kent Kart'tan Eshot ve Kartek'e cevap geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kent Kart'tan Eshot ve Kartek'e cevap geldi

İzmir'de ulaşımda kart krizi sürerken Kent Kart firması Eshot ve Kartek'e cevap verdi. Kent Kart'tan yapılan açıklama şöyle:

Bilindiği üzere 01.06.2015 tarihi itibariyle İzmir'de Kentkart dönemi sona ermiştir.

16 yılı aşkın süre hizmet verdiğimiz ve hizmet vermekten gurur duyduğumuz güzel İzmir ile ilişkimiz sonlanırken, 16 yıl süresince birlikte büyük başarılara imza attığımız ESHOT ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin akıl almaz suçlamalarına maruz kalmak bizi fazlasıyla üzse de, yanımızda yer alan İzmir Halkına bu vesile ile tekrar teşekkür ederiz.

Bilinmelidir ki; şirketimiz, ESHOT ve İBB'nin iddiasının aksine sözleşme süresinden sonra teslim etmesi gereken bilgi, belge, yazılım ve diğer her şeyi, ESHOT'un talebi ve haksız ısrarı doğrultusunda 28 Mayıs ve 29 Mayıs tarihinde teslim etmiştir.

 ESHOT'a teslim ettiğimiz hiçbir şifre değiştirilmemiştir ve ESHOT'a 31.05.2015 günü saat 24:00'dan önce tüm sorumluluğu tarafımıza ait olan sisteme habersiz girmemesi ve hizmetimizi aksatacak bir değişiklik yapmaması da yazılı ve sözlü olarak bildirilmiştir.

Tüm bunlara karşın kendi işini baştan bu yana yapamayan ve geçişi beceremeyen kişilerin suçu Şirketimize atma çabasının nedeni suçluların telaşından başka bir şey değildir.

 Şirketimize haksız ve asılsız suçlamalar yönelten şahıslara  yargı önünde hesap sorulacaktır. 

Şirketimiz hakkında haksız ve asılsız suçlamalar yapan kişi ve kurumları iftiralarını iddiaya davet ediyor, iddialarını ispatlayamamaları durumunda İzmir halkına verecekleri cevabı şimdiden merak ediyoruz.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK'de yönetim idari faaliyetler için yer arıyor
Sonraki Haber Kocaoğlu'ndan ulaşım kartı ile ilgili yeni açıklama

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?