ANA SAYFA > İZMİR > Kocaoğlu'ndan birlik mesajı

Kocaoğlu'ndan birlik mesajı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kocaoğlu'ndan birlik mesajı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçe belediye başkanlarını ve Büyükşehir Belediyesi meclis üyelerini Tarihi Havagazı Fabrikası'ndaki iftar yemeğinde ağırladı. Ramazan ayının özlenen barışın gelmesine aracı olmasını dileyen Başkan Aziz Kocaoğlu, yaşanan zor süreçten çıkış yolunu tek cümleyle açıkladı: “Birlik ve beraberlik içinde ülkenin bölünmez bütünlüğünü savunmak.”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel iftar buluşmalarının ilkinde eski ve görevi başındaki meclis üyeleri ve ilçe belediye başkanlarını ağırladı. Tarihi Havagazı Fabrikası'ndaki iftar sonrasında kısa bir konuşma yapan Başkan Aziz Kocaoğlu, kutsal Ramazan ayının özlemi duyulan barışa katkı koymasını dileyerek şunları kaydetti: "Zor bir süreçten geçiyoruz. Bir taraftan terör belası canlarımızı şehit ediyor, diğer taraftan ekonomimizi vuruyor. Bölgemizdeki huzursuzluk, Suriye'deki iç savaş, Irak'taki çalkantı, mülteci akını ülkemizi çok derinden etkiliyor. Yapmamız gereken bir tek şey var. Birbirimize sahip çıkacağız. Birlik, beraberlik içinde ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumak için her türlü iç ve dış düşmana karşı mücadelemizi birlikte sürdüreceğiz. Başka çare yok. Herkesi ülkede, bölgede ve dünyada barışın temini için çalışmaya, birlikte olmaya davet ediyorum.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Seferihisar, temiz denizleriyle ilk sırada
Sonraki Haber İhale tamamlandı, elektrikli otobüsler yolda

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?