ANA SAYFA > GÜNDEM > Kocaoğlu'na "stat davasından vazgeç" çağrısı

Kocaoğlu'na "stat davasından vazgeç" çağrısı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kocaoğlu'na

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, kente yapılması planlanan iki stadın İzmir Büyükşehir Belediyesinin açtığı davalar nedeniyle yapılamadığını belirterek, Başkan Aziz Kocaoğlu'na davaların geri çekilmesi çağrısında bulundu.

Sürekli, yaptığı yazılı açıklamada, hükümetin İzmir için her şeyi yaptığını ve yapmayı sürdüreceğini, Kocaoğlu'na da her türlü desteğin verilmeye devam ettiğini belirtti.

Hükümetin bu kadar desteğine rağmen yerel idarenin bazı üzücü şeyler yaptığını kaydeden Sürekli, Karşıyaka ve Göztepe spor kulüpleri için yapmaya çalıştıkları stadlarla ilgili engellemelerle karşı karşıya kaldıklarını, İzmir Büyükşehir Belediyesinin açtığı dava sonucunda projelerin şu anda durdurulduğunu ifade etti.

Sürekli, açıklamada şu görüşlere yer verdi: "İnşallah hukuk kararını verecek, bu stat yapılacak. Göztepe Stadı da yapılacak. Karşıyaka Spor Kulübü bu stadın yapılmamasından dolayı şu anda düşme hattında. İnşallah düşmez. Düşerse de Karşıyaka Spor Kulübü bir düşer bin çıkar. Taraftarlarını, yöneticilerini, futbolcularını kümede kalmak için yaptıkları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum, her zaman onların yanındayız. Ancak bu stat zamanında yapılsaydı, bu sıkıntılar yaşanmazdı. Karşıyaka Spor Kulübüne yılda 5 milyon dolar gelir ticari üniteleriyle gelecekti. Ancak yerel yönetim engelledi. Yerel yöneticilerden istirham ediyorum. Lütfen yanlış hareket etmeyi bırakın, projelerimize destek verin. Engellemeyin, statları yapalım. Statlarla ilgili hukuk kararını verecek ama kararını vermeden önce siz çıkın, bir efelik yapın, şu mahkemelerinizi geri çekin. Hukuk kararını verecek ama ben mahkemeleri geri çekiyorum deyin. Sayın Aziz Kocaoğlu size hitap ediyorum. Statlarla ilgili mahkemeleri geri çekin. Biz nasıl sizle işbirliği halinde çalışıyoruz, sizde aynı şekilde davranın. İzmir'e, Karşıyaka'ya, Türkiye'ye hizmet edelim. Bizim amacımız hizmet, başka amacımız yok."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sertel okullardaki cinsel istismarı Meclis’e taşıdı
Sonraki Haber Egemen Güven de NBA draftlarına katılacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?